Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Verilerinizle Güçlü İş Kararları Almak için Power BI & Query & DAX Eğitimi

Verilerinizle Güçlü İş Kararları Almak için Power BI & Query & DAX Eğitimi
25 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Verilerinizle Güçlü İş Kararları Almak için Power BI & Query & DAX Eğitimi

Akurat Veri Analizi için Power BI & Query & DAX

 

İş dünyasında karar verme süreçlerini her zaman destekleyen veri analizi, artık daha karmaşık hale gelmekte ve dolayısıyla Power BI & Query & DAX önemini artırmakta. Muazzam veri yığınlarına hakim olmamızı, anlamamızı ve kullanarak bilgiye ulaşmamızı sağlayan bu güçlü araçlar sayesinde, işletmeler daha bilinçli ve etkili kararlar alabilmektedir. 

Power BI & Query & DAX Eğitimleri

 

Power BI & Query & DAX Eğitimleri ile iş dünyasının en önemli data analiz araçlarını kullanmayı öğrenebilir, verilerinizi bir adım öteye taşıyabilir ve günlük işlemlerinizi daha etkili bir şekilde yönetme becerisini edinebilirsiniz. 

Satış Analizleri yapmak

 

Satış Analizleri yapmak için Power BI DAX Formülleri son derece faydalıdır. Bu formülleri uygulayarak, satış verilerinizi daha ayrıntılı bir şekilde inceleyebilir ve bu sayede satış stratejilerinizi daha sağlam bir temele dayandırabilirsiniz.

Vidoport'ta var olan 'Power BI & Query & DAX' videolarını içeren eğitim setlerimiz ile iş dünyasının gerekliliklerine uygun yetenekleri kazanarak, veri merkezli bir yaklaşımla satışlarınızı artırmak isteyen herkesi bekliyoruz. Özellikle Yıllık Üyelik seçeneğimiz ile tüm eğitim setlerimize ulaşabilir, bu güçlü araçları kullanarak iş hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

En Başa Dön