Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Web Programlama: Angular 2 Framework ile 'Welcome App' Geliştirme

Web Programlama: Angular 2 Framework ile 'Welcome App' Geliştirme
17 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Web Programlama: Angular 2 Framework ile 'Welcome App' Geliştirme

Web Programlama: Angular 2 Framework ile Uygulama Geliştirme

Web Programlama

Günümüzde iş dünyasının her alanında karşımıza çıkan Web Programlama, iş süreçlerini kolaylaştıran, verimliliği arttıran ve çözüm sağlayan bir alan olarak ön plana çıkıyor. Lokasyondan bağımsız çalışma imkanı sunması, çoklu kullanıcıya aynı anda hizmet verme kapasitesi ve geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşabilme imkanıyla, web programlama; e-ticaretten sosyal ağlara, bankacılıktan eğitime çok çeşitli sektörlerdeki çözüm ve hizmetlerin temel bileşenlerinden biridir. 

Angular 2 Framework ile Uygulama Geliştirme Eğitimi ve 'Welcome App'

Vidoport olarak sunmuş olduğumuz Angular 2 Framework ile Uygulama Geliştirme eğitimimiz, 'Web Programlama' alanına ilgi duyan her seviyedeki kullanıcıya yöneliktir. Eğitimimizde yer alan 'Welcome App' dersi ile Angular 2'nin çeşitli özelliklerini kullanarak bir uygulama geliştirme süreci örneklenmektedir.

Web Programlama Eğitimleri kategorimiz, sunduğumuz eğitim setlerinden bir tanesidir. Yıllık üyeliğimize geçerek bu ve benzeri birçok eğitim setine sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. Bu eğitim setlerinin satışlarını arttırmak için, kullanıcılarımızı Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerimize yöneltmeyi hedefliyoruz. Yıllık Üyelikler sadece bir eğitim seti ile sınırlı olmayıp, tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlar. Böylece, kullanıcılarımızın sürekli gelişen teknoloji ve yazılım dünyasına ayak uydurabilmesi için gerekli tüm bilgi ve becerilere sahip olabileceği bir platform sunuyoruz.

En Başa Dön