Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

3D Studio MAX ile Modelleme ve Animasyon Yolculuğu

3D Studio MAX ile Modelleme ve Animasyon Yolculuğu
13 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

3D Studio MAX ile Modelleme ve Animasyon Yolculuğu

3D Studio MAX ile Modelleme ve Animasyon Yolculuğu

Günümüzde her geçen gün önemi artan Tasarım dünyasında kendinizi geliştirmek ve bu alana adım atmak isteyenler için Vidoport'un sunduğu özel 3D Studio MAX ile Modelleme eğitim setine hoş geldiniz.

Tasarımın İş Dünyasındaki Yeri

Estetik beğeni ile teknik bilgiyi harmanlayan tasarım, iş dünyasında artık başka hiçbir alanda olmadığı kadar önemli bir yer tutmaktadır. Ürün tasarımları, animasyonlar, reklam videoları ve diğer çok sayıda alanda kullanılan tasarımlar, müşterilerin ilgisini çeken ve satın alma kararı almasını sağlayan unsurlardır. Bu nedenle Tasarım Eğitimleri almak ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen birçok kişi vardır.

3D Studio MAX ile Modelleme

3D Studio MAX programı, animasyon ve modelleme dünyasında en çok tercih edilen yazılımlar arasında yer alıyor. İşte tam da bu nedenle Vidoport, kişisel gelişiminizde bu alanda sizlere destek olmak için 3D Studio MAX ile Modelleme eğitim setini sunuyor.

Animasyon Dünyasına Giriş

Animasyon dünyasının kapılarını aralamak için 'Animasyona Giriş' dersimiz sizlerle. Hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanarak, hareketli karakterler ve sahneler yaratabileceğiniz bu dersimiz, animasyon dünyasında ilk adımlarınızı atmada sizlere yardımcı olacak.

Vidoport, yeni bir yetenek edinmek veya mevcut yeteneklerinizi geliştirmek isteyen tüm kişilere ulaşmayı hedefliyor. Bu nedenle yıllık üyelik seçeneklerimizle sizlere tasarım ve animasyon alanında bilgi ve deneyim kazandıracağımız Yıllık Üyelik paketlerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. Bu hizmetlerimizle bilgi ve becerilerinizi genişletirken, sektöre adım atmanızı ve kariyerinizi ilerletmenizi hedefliyoruz.

En Başa Dön