Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

3D Studio MAX Tasarım Eğitimlerinde 'Rectangle Nesnesi' Eğitimi

3D Studio MAX Tasarım Eğitimlerinde 'Rectangle Nesnesi' Eğitimi
13 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

3D Studio MAX Tasarım Eğitimlerinde 'Rectangle Nesnesi' Eğitimi

Temel 3D Tasarım Eğitimleri

Geçen çağlarda sadece sanatçıların ilgilendiği bir konu olan Tasarım, artık iş dünyasının da ilgi odağı oldu ve birçok kullanım alanı belirdi. Ürünlerin ambalaj tasarımından, web sayfalarının kullanıcı arayüz tasarımına kadar hemen hemen her yerde tasarımın önemli bir yer tuttuğunu görmekteyiz. Bu noktada, tasarım becerilerini geliştirme arzusu, birçok kişi ve kurumun Tasarım Eğitimleri alma yoluna gitmesine yol açmaktadır.

3D Studio MAX ile Tasarım Becerilerinizi Yükseltin

Uygulamalı '3D Studio MAX Öğrenin' eğitimi ile iş dünyasında bir adım önde olmak isteyen tasarımcılar ve yeteneklerini geliştirmek isteyenler için harika bir imkan sunulmaktadır. 3D tasarım yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz eğitim setlerimiz, size tasarım dünyasında var olmanız için gereken becerileri ve teknik bilgileri sunar.

Rectangle Nesnesi Nedir?

Bu eğitime başlarken, öncelikle 'Rectangle Nesnesi''ne odaklanmamız gerekiyor. 3D Studio MAX’te, Rectangle Nesnesi, şekiller kütüphanesinde bulunan ve öncelikli olarak 3D modelleme oluşturulmasında kullanılan bir dörtgen şeklidir.

Vidoport’teki eğitim videoları ve modülleri üzerinden ilerleyerek, tasarım dünyasına dalabilir ve 3D Studio Max öğrenim yolculuğunuza başlayabilirsiniz. Eğitimlerimizin tamamına erişim içinse sizleri Yıllık Üyelik seçeneklerimizi incelemeye davet ediyoruz. Bu sayede, sadece tek bir eğitim yerine, farklı kategorilerdeki birçok eğitim setine aynı anda erişim sağlama fırsatı bulacaksınız. Bu fırsat ile birlikte kendi yeteneklerinizi geliştirebilecek ve daha çok öğrenebileceksiniz.

En Başa Dön