Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri İle SQL ve Büyük Veri Analizine Giriş

A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri İle SQL ve Büyük Veri Analizine Giriş
24 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri İle SQL ve Büyük Veri Analizine Giriş

SQL ve Büyük Veri Anlayışına Giriş

İş dünyası, veriye dayalı karar mekanizmalarına geçiş yaptıkça, SQL ve Büyük Veri analiz becerilerine sahip olmak büyük bir avantaj haline gelmiştir. İş öngörülerini sağlamak, müşteri davranışlarını anlamak, trendleri belirlemek ve daha fazlası için bu bilgilere ihtiyacımız var.

A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri

Vidoport'un sunduğu A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri ile SQL ve Büyük Veri analizine giriş yapabilirsiniz. Bu SQL ve Büyük Veri Eğitimleri aracılığıyla farklı seviyelerde teknik beceriler kazanabilir ve veri tabanı yönetimi ve analizi konularında kendinizi geliştirebilirsiniz.

Table Valued Functions Dersi

Eğitim setinin önemli bir bileşeni olan Table Valued Functions dersi; fonksiyonların, kullanıcı tanımlı işlevlerin ve çok daha fazlasının dahil olduğu, SQL veritabanı modellemesi ve manipülasyonu konusunda kapsamlı bilgiler sağlar.

Yıllık Üyelikler ile Vidoport'un eğitim setlerine tamamen erişim sağlayabilirsiniz. Bu, 'SQL ve Büyük Veri' eğitim setlerindeki bütün videolar dahil olmak üzere, geniş bir bilgiye erişim sağlar. Verinin iş dünyasında ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bu nedenle Yıllık Üyeliklerin satışlarını artırma çabası içindeyiz. Yıllık Üyelikli üyeler ayrıca güncelleme ve yeni derslere erişme avantajına sahip olacaklar.
 

En Başa Dön