Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Angular 2 İle Web Programlama Dünyasına Adım Atın

Angular 2 İle Web Programlama Dünyasına Adım Atın
09 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Angular 2 İle Web Programlama Dünyasına Adım Atın

Angular 2 Framework ile Web Programlamaya Yeni Bir Soluk 

Gelişen teknoloji ve sürekli değişen yazılım dünyası profesyonel veya hobi olarak kod yazan, uygulama geliştiren herkesin yeni trendleri, uygulamaları ve dilleri öğrenmesini gerektiriyor. Özellikle Web Programlama alanında gelişmeler oldukça hızlı ilerliyor.

Angular 2, Google tarafından geliştirilen ve 2016'da piyasaya sürülen popüler bir web uygulama çerçevesidir. AngularJS'nin halefidir ve tek sayfa uygulamalarını (SPA) oluşturmak için kullanılır. Angular 2, bileşen tabanlı bir mimari, reaktif programlama desteği ve daha iyi performans gibi birçok yeni özelliği ve iyileştirmeyi beraberinde getirmiştir. TypeScript programlama dilini kullanarak uygulamaları daha verimli ve kolayca yönetilebilir hale getirmeyi amaçlar. Angular 2 ve sonraki sürümleri, AngularJS'ye kıyasla daha modüler ve hafiftir, ayrıca mobil ve masaüstü uygulamalar için de geniş destek sunar.

Angular 2 Framework ile Uygulama Geliştirme

'Angular 2 Framework ile Uygulama Geliştirme' eğitim setimiz, bu gelişmelerden biri olan Angular 2 Framework'ün detaylı bir biçimde ele alındığı bir eğitim setidir. Angular 2, Google tarafından geliştirilen ve web programlama alanında oldukça popüler olan bir uygulama geliştirme framework'u. Bu eğitim setimizde, Angular 2'ye ait tüm özellikler, detaylıca ele alınarak, sizlere en etkili şekilde sunduk.

Uygulamayı İncelemek

Her eğitim setinin en verimli kısmı, teorik bilgilerin uygulamaya dökülmesidir. Bu eğitim setimizde de bu kısmı oldukça fazla önemsedik. Özellikle 'Uygulamayı İncelemek' başlıklı konumuza ayrıca göz atmanızı öneririz.

Vidoport olarak, sizlere daha fazla Web Programlama Eğitimleri sunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda, Yıllık Üyelikler satın alarak hem bu eğitim setimize hem de diğer tüm eğitimlerimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. 

Yıllık Üyelikler Satışlarını Artırma Metni: Web programlama ve diğer tüm eğitimlerimize sınırsız erişim için Yıllık Üyelik planlarımıza göz atın! Vidoport ile hayat boyu öğrenmeye adım atın.

En Başa Dön