Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Ara Dönem Finansal Raporlama ve TMS'nin Önemi: Muhasebe Uzmanları için Rehber

Ara Dönem Finansal Raporlama ve TMS'nin Önemi: Muhasebe Uzmanları için Rehber
21 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Ara Dönem Finansal Raporlama ve TMS'nin Önemi: Muhasebe Uzmanları için Rehber

Ara Dönem Finansal Raporlama ve TMS'nin Önemi

Merhaba, Muhasebe'yle uğraşanların ya da bu alanda kendini geliştirmek isteyen herkesin yakından tanıdığı TMS - Türkiye Muhasebe Standartları konusunda bir yazı serisi başlatıyoruz. Bugünkü konumuz ise 'Ara Dönem Finansal Raporlama'.

TMS - Türkiye Muhasebe Standartları

TMS- Türkiye Muhasebe Standartları, finansal raporlamada kullanılan kuralları belirler. Bu standartlar, finansal tabloların oluşturulması ve sunumu sırasında şirketlere yol gösterir. 

Ara Dönem Finansal Raporlama

'Ara Dönem Finansal Raporlama' da TMS'nin önemli bir parçasıdır. Ara dönem finansal raporlamalar, şirketin finansal durumunu ve performansını yıl boyunca gösteren finansal raporlardır.

'Muhasebe Eğitimleri' arasında, TMS ve Ara Dönem Finansal Raporlama gibi konulara detaylı olarak yer veriyoruz. Yazılarımız ve eğitimlerimizle ilgili geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

Vidoport üzerinden yıllık üyeliklere sahip olarak, 'Muhasebe' ve daha birçok alandaki eğitimlerimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Detaylar için Yıllık Üyelik sayfamızı inceleyebilirsiniz. 

Vidoport'un yıllık üyeliklerini tercih ederek, Muhasebe videolarını içeren eğitim setimiz dahil, birçok farklı alanda sınırsız eğitim alma şansı yakalayın. Detaylar için Yıllık Üyelik sayfamızı inceleyebilirsiniz. Bu sayede hem kendinizi geliştirin, hem de kariyerinize yatırım yapın.

En Başa Dön