Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

AspNet ve Bootstrap ile Mobile Uygulama Geliştirme ve Database Yapısını Oluşturma Rehberi

AspNet ve Bootstrap ile Mobile Uygulama Geliştirme ve Database Yapısını Oluşturma Rehberi
02 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

AspNet ve Bootstrap ile Mobile Uygulama Geliştirme ve Database Yapısını Oluşturma Rehberi

ASP.Net ve Bootstrap ile Mobile Uygulama Yapma ve Database Yapısını Oluşturma Eğitimi

Bir firmanın veya bir kişinin e-ticaret sitesi veya önemli bir projesi varsa ve bu web sitesinin mobil uygulaması olmazsa bu projenin başarılı olması çok zordur. Çünkü, günümüzde herkes sürekli yanında bulunan mobil cihazlarını kullanmaktadır. Mobil cihazların yoğun kullanımı nedeniyle web projelerinin mobil uygulamasının olması çok önemlidir.

AspNet ve Bootstrap Kullanımı

 

Biz, Vidoport olarak size "AspNet ve Bootstrap ile Mobile Uygulama Yapma" eğitimini sunuyoruz. AspNet ve Bootstrap, web ve mobil uygulama geliştirmenin yanı sıra, veri tabanı oluşturmanın da en kolay ve en hızlı yollarından biridir.

Database Yapısını Oluşturmak

Dijital dünyada, bilgilerin kaydedilmesi ve daha sonra tekrar kullanılması için veritabanlarına ihtiyacınız vardır. İşte bu yüzden, "Database Yapısını Oluşturmak" üzerine bir kurs hazırladık. Bu kurs ile SQL bilgilerinizi geliştirebilir ve veritabanı oluşturmayı öğrenebilirsiniz.

Yıllık Üyelikler

Vidoport'ta, "AspNet ve Bootstrap ile Mobile Uygulama Yapma" ve "Database Yapısını Oluşturmak" gibi birçok eğitim setlerini görüntülemek için Yıllık Üyelik satın alabilirsiniz. Yıllık üyeliklerimizle, bir yıl boyunca tüm video eğitimlerine sınırsız erişim hakkına sahip olabilirsiniz.

Bu sayede bilgi birikiminizi artırabilir ve mevcut bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Haydi, hemen Vidoport’a üye olun ve çevrimiçi eğitimlerin dünyasını keşfetmeye başlayın.

En Başa Dön