Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Okunmadı Olarak İşaretlemek: Outlook'un İyi Bilinmeyen Özelliği

Okunmadı Olarak İşaretlemek: Outlook'un İyi Bilinmeyen Özelliği
03 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Okunmadı Olarak İşaretlemek: Outlook'un İyi Bilinmeyen Özelliği

Outlook E-postalarınızı Nasıl Okunmadı Olarak İşaretlenir? Son Adımlar

Outlook, profesyonel dünyada üretkenliği artırmanın önemli bir aracıdır. Outlook'u daha verimli kullanabilmek için eğitim almaktan daha iyi bir yol yoktur. Bu yazıda, kendi e-postalarınızı okunmadı olarak işaretlemeyi nasıl yapacağınızı detaylandıracak bir Outlook dersine değineceğiz.

Vidoport: Outlook öğreniminizin tek kaynağı

Vidoport, Yıllık Üyelik seçeneği sayesinde 'Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak' gibi çok sayıda  Outlook Eğitimleri sunarak Outlook'u öğrenmeye olan bakışınızı değiştirebilir. 

Outlook'da E-postalarınızı Okunmadı Olarak Nasıl İşaretlersiniz?

 'Outlook E-postalarınızı okunmadı olarak işaretlemek' bir özellik olmasının yanında kazanılacak bir uzmanlık da olabilir. Bu özelliği öğrenmek, e-postalarınızı profesyonel bir şekilde yönetmenize yardımcı olacaktır. Bu konuda detaylara  buradan ulaşabilirsiniz.

Eğitim setlerimizdeki 'Outlook' videoları, e-postalarınızı yönetme becerinizi artıracak değerli bilgiler sunar. Eğitim setlerine erişiminizi genişletmek ve bu bilgileri elinizin altında tutmak istiyorsanız, Vidoport Yıllık Üyelik seçeneği ile size bu fırsatı sunuyor. Bu sayede, gerektiğinde bu bilgilere istediğiniz zaman ulaşabilecek ve kendinizi sürekli geliştirebileceksiniz.
 

En Başa Dön