Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Verimli Hesaplama İçin LibreOffice Eğitim Seti

Verimli Hesaplama İçin LibreOffice Eğitim Seti
13 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Verimli Hesaplama İçin LibreOffice Eğitim Seti

LibreOffice ile Verimli Hesaplamalar Nasıl Yapılır?

LibreOffice: İş hayatında önemli bir yer

Her geçen gün daha fazla sayıda kişi ve kurum, belge oluşturma ve düzenleme işlemleri için LibreOffice programını kullanmayı tercih etmektedir. Özellikle bütçe dostu olduğu için iş dünyasında sıklıkla tercih edilen bu program, kullanıcılarına birçok farklı işlemi aynı anda yapabilme özgürlüğü sunar.

Calc Programı: Güçlü ve esnek bir hesaplama aracı

Her ofis programında olduğu gibi 'Calc Programını Kullanmak ve Hesaplama Yapmak' işlemi LibreOffice Calc programıyla çok daha pratik ve hızlıdır. Kullanıcılar, bu program sayesinde geniş bir yelpazede hesaplama yapabilir, verileri analiz edebilir ve hızlı bir şekilde raporlar oluşturabilir.

Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc Eğitim Seti

'Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc' eğitim seti, herhangi bir ofis programı kullanmayı bilen herkese açıktır. Eğitim setinin hedefi, kullanıcıların en kısa süre içinde Calc programını etkin bir şekilde kullanabilmesini sağlamaktır.

Yıllık Üyelik Fırsatları

Vidoport'un sunduğu Yıllık Üyelik fırsatlarını değerlendirerek 'LibreOffice Eğitimleri'ni ve 'Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc' eğitim setini daha uygun bir fiyatla satın alabilirsiniz.

 

En Başa Dön