Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Outlook 2013 ile E-postalarınızı Groupalama Yöntemleri

Outlook 2013 ile E-postalarınızı Groupalama Yöntemleri
25 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Outlook 2013 ile E-postalarınızı Groupalama Yöntemleri

Outlook 2013: E-postalarınızı Daha Verimli Yönetme

İş dünyasının en vazgeçilmez araçlarından olan Outlook, e-posta yönetiminin ötesinde, takvim ve kişi yönetimi gibi pek çok farklı özellik sunar. Her ne kadar genellikle e-posta alış-verişi için kullanılsa da, takvim ve kişi yönetimi özellikleri sayesinde, iş süreçlerinizi sıkı bir şekilde kontrol altında tutabilmenizi sağlar. 

Outlook 2013: E-posta Gruplandırmanın Avantajları

Outlook Eğitimleri kapsamında sunulan 'Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak' adlı setimizde, e-postalarınızı etkin bir şekilde nasıl gruplandıracağınıza dair farklı yöntemler öğrenebilirsiniz. Daha düzenli ve anlaşılır bir e-posta yönetimi sağlayan bu gruplandırma yöntemleri sayesinde, iş akışlarınızın kontrolünü elinizde tutabilirsiniz.

Outlook 2013 ile E-postalarınızı Gruplandırma Yöntemleri

Vidoport'un 'Outlook 2013: E-posta, Kişiler ve Takvimi Kullanmak' eğitim setinde bulunan 'E-postalarınızı gruplandırmak için kullanılan 3 farklı yöntem' dersi, sizi iş dünyasında Outlook'u daha etkin bir şekilde kullanmanın püf noktalarıyla tanıştıracaktır.

Vidoport olarak, pratik ve iş hayatına ilişkin eğitimler sunan çeşitli eğitim setlerimiz bulunmaktadır. Bu setlerimizden biri olan Outlook setimiz ile siz de iş dünyasındaki yerinizi güçlendirebilirsiniz. Türkiye'nin önde gelen kurumlarına eğitim çözümleri sunan Vidoport, Yıllık Üyelik sistemiyle iş dünyasındaki birey ve şirketlere hitap etmektedir. Yıllık Üyelik seçeneğimiz ile dilerseniz tüm eğitim setlerimize erişim hakkına sahip olabilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneklerimiz ve ücretlerimiz hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. E-postalarınızı daha etkin yalayın, takviminizi daha verimli yönetin!

En Başa Dön