Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

AutoCAD Eğitimi ile Tasarım Dünyasına Adım Atın!

AutoCAD Eğitimi ile Tasarım Dünyasına Adım Atın!
18 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

AutoCAD Eğitimi ile Tasarım Dünyasına Adım Atın!

AutoCAD ile Tasarım Dünyasına Yolculuk

İş dünyasında "Tasarım" kelimesi özellikle dinamik ve sürekli gelişen yapısı ile ön plana çıkmaktadır. Tasarımsal düşüncenin önemi ve kullanımı giderek hız kazanmış, tüm endüstriyel sektörlerde önemli bir yere sahip olmuştur. Tasarım alanında yetkinlik kazanmanın en etkin yollarından biri ise eğitim almak ve bu konuda kendinizi geliştirmektir.

Mimarlar, Mühendisler ve Tasarımcılar İçin AutoCAD Eğitimi

Bir tasarımcı, mimar ya da mühendis olarak AutoCAD programını kullanabiliyor olmak, iş hayatınızda büyük bir avantaj sağlar. "Mimarlar, Mühendisler ve Tasarımcılar İçin AutoCAD Eğitimi" kitapçığında bu alanda ihtiyacınız olan tüm bilgileri bulabilirsiniz. Bu eğitim seti, AutoCAD'in işlevlerini etkin bir şekilde anlamak ve uygulamak isteyen herkesi hedefler.

Spline (Eğri Uydurma) Dersi

 

Bu eğitim setindeki 'Spline (Eğri Uydurma)' dersi, AutoCAD'in en önemli özelliklerinden biridir. Spline özelliği, taslak oluşturmayı ve çeşitli düzenlemeleri yapmayı oldukça basitleştirir.

Vidoport, Tasarım Eğitimleri kategorisinde birçok farklı eğitim seti sunmaktadır. Bir yıl boyunca tüm bu eğitimlere sınırsız erişim sağlayan Yıllık Üyelik seçeneğimizi incelemenizi tavsiye ederiz. Yıllık Üyelik imkanı ile kariyerinize güç katacağınıza eminiz!

En Başa Dön