Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

AutoCAD ile 1. Kat Kapı Pencereleri Çizmek

AutoCAD ile 1. Kat Kapı Pencereleri Çizmek
16 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

AutoCAD ile 1. Kat Kapı Pencereleri Çizmek

AutoCAD ile Mimari Çizim Yapmak

Eğitim dünyasında, bilgi ve beceriler her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Bilgiye erişim kolay olduğu kadar, bilgilerin doğru ve nitelikli olması da aynı önem arz ediyor. Bu nedenle Vidoport eğitimlerini hazırlayan uzmanlar, sizlere kaliteli ve doğru bilgiyi ulaştırma misyonunu üstleniyorlar.

Mimarlık sektörünün vazgeçilmez aracı olan AutoCAD ile mimari çizim yapmayı öğretmeyi hedefleyen "1. Kat Kapı Pencereleri Çizmek" dersimize göz atmaya ne dersiniz?

Eğitim Setleri ve İçerikleri

Vidoport'un sunduğu AutoCAD eğitim setleri, herkesin anlayabileceği şekilde temel seviyeden başlayıp ileri seviyeye doğru ilerleyen bir yapıdadır. Bu setler, bir binayı tasarlarken ihtiyaç duyacağınız tüm bilgileri içinde barındırır: Mimari çizim teknikleri, çizim ve ölçeklendirme, proje ve kesit çizimleri, 3 boyutlu çizimler ve daha fazlası.

Tasarım becerilerinizi geliştirmeniz için Vidoport eğitimleri, en temel seviyeden başlayıp en ileri düzeye kadar çeşitli konuları kapsar.

1. Kat Kapı Pencereleri Çizmek

Mimari çizimde önemli bir adım olan "1. Kat Kapı Pencereleri Çizmek" dersi, öncelikle kapı ve pencere çizimlerinin nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatır. İlk katı çizme sürecini adım adım takip ederken, bu süreçte dikkat etmeniz gereken noktaları öğreneceksiniz.

Bu dersten sonra, tüm katların kapı ve pencerelerini çizmekte zorlanmayacaksınız. Ayrıca bu dersten edindiğiniz bilgiler, diğer katlarda da kullanabileceğiniz genel bir çizim bilgisi sağlar.

Tasarım Eğitimleri kategorimizde yer alan bu ve benzeri birçok eğitimle bilginizi ve becerinizi geliştirebilirsiniz. Bu sayede AutoCAD ile mimari çizim yapma becerinizi artırabilir ve profesyonel projeler üretebilirsiniz. 

AutoCAD ve mimari çizimler hakkında blogumuzda daha fazla içerik bulabilirsiniz. Kendinizi sürekli geliştirmek ve öğrenme sürecinizi durdurmadan devam ettirmek için Vidoport'u takipte kalın!ı

En Başa Dön