Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

AutoCAD ile Mimari Çizim: 1. Kat Aks ve Kolonları Çizme Dersi

AutoCAD ile Mimari Çizim: 1. Kat Aks ve Kolonları Çizme Dersi
27 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

AutoCAD ile Mimari Çizim: 1. Kat Aks ve Kolonları Çizme Dersi

AutoCAD ile Mimari Çizim: 1. Kat Aks ve Kolonları Çizmek

Herkesin bir başlangıç noktası vardır ve AutoCAD with Architectural Drawing'da sizin başlangıç noktanız "AutoCAD ile Mimari Çizim Yapmak" olabilir. Bu eğitim setimiz, esasen tasarım ve mimari çizim yapma sürecinde çok önemli bir rol oynayan AutoCAD'i öğrenmek isteyen herkese açıktır.

Mimari Tasarımda AutoCAD'in Önemi

AutoCAD, mimari tasarımda önemli bir rol oynar çünkü bu program, tasarım sürecini daha verimli, hızlı ve doğru hale getirir. Dahası, AutoCAD'in 3D modelleme yetenekleri, mimari tasarımları çizme ve sunma konusunda sınırları zorlar.

1. Kat Aks ve Kolonları Çizmek

1. Kat Aks ve Kolonları Çizmek eğitim setimizin temel derslerinden biridir. Bu derste, bir binanın birinci katındaki aks ve kolonların nasıl çizileceğini göreceksiniz. AutoCAD araçlarının ve komutlarının temelini oluşturan bu ders, size pratik bir uygulama ile yeterlilik kazandıracaktır.

AutoCAD ile mimari tasarımda en yüksek yeteneklere ulaşmayı hedefliyorsanız, "Tasarım Eğitimleri" bölümümüze göz atmanızı öneririz. Vidoport'un sizinle aynı hedeflere ulaşmayı dört gözle bekliyor ve size başarılar diliyoruz.

En Başa Dön