Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Boş Olmayan Hücreleri Sayfa Dışına Kaydıramaz Sorunu ve Çözümü

Boş Olmayan Hücreleri Sayfa Dışına Kaydıramaz Sorunu ve Çözümü
01 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Boş Olmayan Hücreleri Sayfa Dışına Kaydıramaz Sorunu ve Çözümü

Excel'de Boş Olmayan Hücreleri Sayfa Dışına Kaydıramaz Sorunu ve Çözümü

Bir Excel kullanıcısıysanız ve hücreler üzerinde sıklıkla çalışıyorsanız, büyük ihtimalle “boş olmayan hücreleri sayfa dışına kaydıramaz” sorunuyla karşılaşmış olabilirsiniz. Gelin, bu yazımızda bu sorunun nasıl çözüleceğine bakalım.

Problem Nedir?

Kısaca, bu hatanın Excel'deki hücreleri işlerken meydana geldiğini söyleyebiliriz. Yani bir hücre veya hücre grubunu başka bir yere taşımak istediğinizde ve taşımak istediğiniz yerde zaten dolu hücreler varsa, bu hata mesajı belirebilir.

Sorun Nasıl Çözülür?

Birinci adım, "Boş olmayan hücreleri sayfa dışına kaydıramaz sorunu ve çözümü" dersimizde gösterildiği gibi, 'kes-yapıştır' yöntemini kullanmaktır. Bu yöntem, kaynak hücrelerdeki verileri siler ve hedef hücrelere taşır. Dersimize buradan ulaşabilirsiniz.

Excel Uzmanlık Eğitimleri setimizde de bu ve bunun gibi birçok sorunun çözümünü detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. 'Excel Eğitimleri' setimiz ile Excel konusunda uzmanlaşabilir ve iş yerinde daha verimli olabilirsiniz.

"Excel videolarını içeren eğitim setlerimizden maksimum fayda sağlamak için Vidoport’un Yıllık Üyelikleri’ni tercih edebilirsiniz. Yıllık Üyelik ile tüm Excel eğitim videolarına ve çok daha fazlasına sınırsız erişim hakkı kazanıyorsunuz. Üstelik Yıllık Üyelik fiyatlarımız hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayınız."

En Başa Dön