Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Çalışma Sayfanıza Nasıl Altbilgi ve Sayfa Numarası Eklenir?

Çalışma Sayfanıza Nasıl Altbilgi ve Sayfa Numarası Eklenir?
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Çalışma Sayfanıza Nasıl Altbilgi ve Sayfa Numarası Eklenir?

Excel'de Çalışma Sayfalarına Altbilgi ve Sayfa Numarası Nasıl Eklenir?

Excel becerilerinizi geliştirmenin en iyi yolu, çeşitli Excel derslerini deneyimlemektir. Bu konuda, Excel Eğitimleri setimizi incelemenizi öneririz. 

Altbilgi ve Sayfa Numarası Ekleme

Özellikle büyük çalışma kitaplarında, her sayfada belirli bilgilerin yer almasını sağlamak için altbilgiler kullanılır. Örneğin, belirli bir çizelge veya raporun adı, belgenin sayfa numarası veya tarih bunlara örnek olabilir. Peki, 'Çalışma sayfanıza Altbilgi ve sayfa numarası vermek' nasıl olur?

Excel Çalışma Sayfaları Detaylarını Öğrenin

Excel'in özelliklerinin tamamını keşfetmek ve daha üretken hale gelmek için 'Excel Çalışma Sayfaları Detaylarını Öğrenin' eğitim setini inceleyebilirsiniz. Bu seti tamamladıktan sonra, kompleks Excel problemlerini çözmek bir çocuk oyuncağı haline gelecektir.

Vidoport tarafından sunulan Yıllık Üyelikleri tercih ederek bu ve daha pek çok eğitimi izleyebilirsiniz. Yıllık üyeliklerimiz, sizi değerli öğrenme materyallerine kolaylıkla erişebileceğiniz bir platformda bir araya getirir. Yeni bilgiler öğrenirken aynı zamanda kariyerinizi yönlendirmenize yardımcı olabilecek bir ortama dahil olun.

En Başa Dön