Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel İşlevi VLOOKUP Yardımıyla Personel Listesi Oluşturma

Excel İşlevi VLOOKUP Yardımıyla Personel Listesi Oluşturma
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel İşlevi VLOOKUP Yardımıyla Personel Listesi Oluşturma

Excel İşlevi VLOOKUP Kullanarak Personel Listesi Oluşturma

Veri analizi ve işleme anlamında oldukça güçlü bir araç olan Excel, iş dünyasının vazgeçilmezlerindendir. İş yerinde, Excel İşlevi VLOOKUP kullanarak personel listesi oluşturma işlemi oldukça yaygındır. 

VLOOKUP Nedir?

VLOOKUP, Excel'deki bir işlevdir ve bununla bir veri setindeki belirli bir değeri aramak mümkündür. Bir hücreye VLOOKUP işlevi eklenerek başka bir hücreden veri alabilirsiniz. Bu, personel listesi oluşturmanın sadece bir örneğidir. Vidoport olarak biz, kullanıcılarımıza sunduğumuz çok sayıda Excel Eğitimleri ile bu tür işlemleri kolaylıkla yapabilme becerisi kazandırıyoruz.

VLOOKUP ile Personel Listesi Nasıl Yapılır?

Bu süreç, VLOOKUP  ile Personel Listesi Yapmak başlıklı eğitimimizde ayrıntılı olarak açıklanmıştır. Bu eğitimde, "VLOOKUP ile Personel Listesi Nasıl Yapılır?" sorusunun cevabı adım adım anlatılmaktadır. 

Excel İşlevleri ve Ortak Kullanımları - [ENG] isimli eğitim setimizde yer alan bu ders, Excel İşlevlerinin farklı kontekstlerde nasıl kullanılacağını anlatmaya yöneliktir. 

Vidoport.com'un Yıllık Üyelik planlarından herhangi birine abone olarak 'Excel' ve diğer konularda pek çok değerli ders içerisinde yer alan eğitim setlerine erişim sağlayabilirsiniz. Bilgi birikiminizi genişletmek ve kendinizi farklı alanlarda geliştirmek için Yıllık Üyelik planlarımıza göz atın ve yeni öğrenme fırsatlarını keşfedin.

En Başa Dön