Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Cordova ile Mobil Uygulama Geliştirmek: Form Ekranı Tasarımı Adımları

Cordova ile Mobil Uygulama Geliştirmek: Form Ekranı Tasarımı Adımları
12 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Cordova ile Mobil Uygulama Geliştirmek: Form Ekranı Tasarımı Adımları

Cordova ile Mobil Uygulama Geliştirmek: Form Ekranı Tasarlıyoruz

Merhaba değerli okuyucularımız, bugün sizlere Vidoport olarak sunduğumuz Cordova ile Mobil Uygulama Geliştirmek eğitim setimizden bahsetmek istiyoruz. Bu set içerisinde yer alan ve oldukça ilgi görerek dikkat çeken bir başlık olan 'Form Ekranı Tasarlıyoruz' dersimizi sizlere ayrıntılı olarak anlatacağız.

Cordova ile Mobil Uygulama Geliştirmek Eğitim Setimiz Neler İçeriyor?

Bu eğitim setimizde, Web Programlama'ya ilk adımı atan kişilerden, daha ileri seviye bilgi sahibi olan kişilere kadar herkese hitap eden eğitimler bulunmaktadır. 

'Form Ekranı Tasarlıyoruz' Dersimizde Neler Öğreneceksiniz?

Bu dersimizde, mobil uygulama geliştirmenin önemli adımlarından biri olan form ekranı tasarımı konusunda detaylı bilgiler paylaşıyoruz. Adım adım uygulamalı olarak form tasarımı yapmak ve bu formu bir veritabanına bağlamak üzerine yoğunlaşıyoruz. 

Hepimiz biliyoruz ki, Web Programlama Eğitimleri, genellikle karmaşık ve teknik bilgi gerektiren bir alan. Ancak Vidoport eğitim setlerimiz, konuyu en sade ve anlaşılır haliyle sunmayı hedefler. 

Vidoport'un Yıllık Üyelik avantajlarından yararlanarak, bu eğitimi ve diğer tüm eğitimlerimizi bir yıl boyunca sınırsız erişim imkanıyla izleyebilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimiz, size dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden ve dilediğiniz hızda öğrenme fırsatı sunar. Yıllık Üyeliklerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen ilgili sayfamıza göz atınız.

En Başa Dön