Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Yandex'in Çok Yönlü Dünyasını Keşfetmeye Hazır mısınız?

Yandex'in Çok Yönlü Dünyasını Keşfetmeye Hazır mısınız?
12 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Yandex'in Çok Yönlü Dünyasını Keşfetmeye Hazır mısınız?

Yandex: Bir Tarayıcıdan Daha Fazlası

Yandex, sadece bir internet tarayıcısı olmakla sınırlı kalmayıp kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran birçok özelliği bir araya getiriyor. Yandex'in bu yönünü daha yakından tanımanız için sizlere "Yandex Browser ve Yandex Eğitimleri (Ücretsiz)" isimli eğitim serimizi tanıtmak istiyoruz.

Yandex Browser ve Yandex Eğitimleri (Ücretsiz)

Web dünyasında kendine özgü araçları ve uygulamaları ile dikkat çeken Yandex, "Yandex Browser ve Yandex Eğitimleri (Ücretsiz)" eğitim seti ile kapsamlı bir öğrenme deneyimi sunuyor. Bu eğitim seti, Yandex’in özelliklerini daha iyi anlamanız ve bu özellikleri aktif olarak kullanmanız için tasarlandı.

Yandex Mail Almak ve Kullanmaya Başlamak

Eğer Yandex Mail hizmetini kullanmaya başlamak ve tüm özelliklerini keşfetmek istiyorsanız, Yandex eğitimlerinde bu konuya detaylı bir şekilde yer veriliyor. Bu adımdan itibaren Yandex mail hizmetinin kullanımı çok daha kolay ve efektif olacak.

Değerli Vidoport üyelerimiz, "Yandex Browser ve Yandex Eğitimleri (Ücretsiz)" eğitim seti'ni alarak, Yandex’in çok yönlü dünyasına adım atmayı tercih ediyor. Bu tür eğitimlerin satışını arttırmak için Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerin satışlarını arttırarak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Bizimle bu yolculuğa çıkmak için Yıllık Üyelik seçeneklerimize göz atabilirsiniz.

Vidoport'ta '' videosu bulunan eğitim setlerimiz ile Yandex'in sunduğu tüm özellikler parmaklarınızın ucunda! ' Yandex Eğitimleri' ile bilgi sahibi olabilir, 'Yandex Mail Almak ve Kullanmaya Başlamak' dersi sayesinde Yandex Mail kullanmayı öğrenebilirsiniz. Bu eğitimlerin satışlarını artırmak ve daha fazla kişiye ulaşabilmek için Vidoport'taki "Yıllık Üyeliklerin" satışlarını da arttırmayı hedefliyoruz. Bilgisayarınızın başına geçin ve Yandex hizmetlerini kullanma konusunda uzmanlaşın! 
 

En Başa Dön