Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Dijital Ajanda Programı: Microsoft OneNote'a Hoş Geldiniz!

Dijital Ajanda Programı: Microsoft OneNote'a Hoş Geldiniz!
06 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Dijital Ajanda Programı: Microsoft OneNote'a Hoş Geldiniz!

Microsoft OneNote'a Hoş Geldiniz!

Microsoft OneNote, tüm notlarınızı ve bilgilerinizi organize etmek için kullanabileceğiniz güçlü bir dijital ajanda uygulamasıdır. Projeler, toplantılar, araştırmalar veya her neyi takip etmek isterseniz, OneNote hepsini bir arada tutar. Bu blog yazısı, OneNote 'u ne zaman ve nerede kullanabileceğinizi anlamak ve ayrıca Dijital Ajanda Programı - OneNote eğitim setimizin ne sunabileceğini görmek için harika bir kaynak olacaktır.

Microsoft OneNote nedir?

Microsoft OneNote, Microsoft tarafından sağlanan bir not alma ve yönetme programıdır. Kullanıcıların not almasını, çizim yapmasını, ekran görüntüleri almasını ve ses kayıtları yapmasını sağlar. Ek olarak, OneNote kullanıcıların bilgileri aynı anda farklı cihazlarda kullanabilmelerini sağlar.

OneNote Nasıl Kullanılır?

OneNote’ları öğrenmek ve ustalaşmak, Vidoport’un ‘'Microsoft OneNote nedir? Nasıl kullanılır?' eğitimiyle basittir. Bu eğitim seti, OneNote’u nasıl kullanacağınızı baştan sona anlatacaktır.

Vidoport Üzerindeki Yıllık Üyeliklerle, sadece OneNote değil, pek çok programın eğitim setine erişim sağlayabilirsiniz ve iş verimliliğinizi artıracak pek çok teknik ve strateji öğrenebilirsiniz. Yıllık Üyelik ayrıcalıklarından yararlanmak için  Vidoport 'u ziyaret edin!

En Başa Dön