Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Google Form Ekranını Profesyonelleştirme Yolunda Adım Adım İlerleyin

Google Form Ekranını Profesyonelleştirme Yolunda Adım Adım İlerleyin
06 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Google Form Ekranını Profesyonelleştirme Yolunda Adım Adım İlerleyin

Google Form Ekrani ile Anketlerinizi taçlandırın

Google'ın tüm etkinliklerinizi birlikte yönettiğiniz Google Drive üzerinden oluşturabileceğiniz anketler, formlar sayesinde, hem işinizle ilgili veri toplayabilir, hem de sevdiklerinizle etkinlik planlamaları yapabilirsiniz. Anket ve Formlar oluşturma konusunda en büyük yardımcınız olan Google Formları, iş akışınızı düzenlerken zamandan tasarruf etmenizi sağlar. İşte karşınızda Google Suit altında sunulan "Google Anket, Formlar ile Anket Oluşturma" eğitim setimiz! 

Google Suit ile Bir Adım Daha İlerleyin

Kesintisiz ve etkili bir işleyiş için tasarlanan Google Suit Eğitimleri serimize hoş geldiniz! Programın en ilgi çeken araçlarından biri olan Google Formlarını ayrıntılı şekilde ele aldığımız Google Forms dersimiz, veri toplama sürecinizi kolaylaştıracak ipuçları ve tüyolarla dolu! 

'Google Form Ekranını Tanımak' ile Anketlerinizi Profesyonelleştirin

Google Formların ne kadar kullanışlı olduğunu öğrendiyseniz, formlarınızı en verimli şekilde oluşturabilmek için 'Google Form Ekranını Tanımak' dersimize mutlaka göz atmalısınız. Google Form Ekranını Tanımak' dersi, arayüzünde bulunan tüm özellikleri tanımlayarak, anketlerinizi en etkili biçimde nasıl oluşturacağınızı anlatıyor. 

Google Suites'in gücünden faydalanmanızı sağlayacak bu eğitimlerimizle, anket ve formlarınız artık çok daha etkili olacak. Elde edeceğiniz verilerle iş süreçlerinizi en düzgün şekilde yönetebilir, zamandan tasarruf ederken aynı zamanda performansınızı da artırabilirsiniz.

Elbette, tüm Google Suit eğitimlerine ve daha fazlasına, Yıllık Üyelik avantajlarıyla sahip olabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimiz, Google Suit videoları dahil tüm eğitim setlerimize sınırsız ve tamamen erişim olanağı sunuyor. Google Suit eğitimimize başladığınızda, diğer derslerimize olan ilginizin artacağına eminim. Şimdiden iyi öğrenmeler dilerim!

Yıllık Üyelik Metni: Vidoport'un Yıllık Üyelikleri ile sınırsız bir öğrenme deneyimine hazır mısınız? Google Suit eğitimlerimiz ve daha birçok eğitim seti için Yıllık Üyelik avantajlarından faydalanın ve öğrenmenin keyfini çıkarın! Hemen Yıllık Üyelik'inizi alın, eğitim setlerimize tam erişim elde edin. Yıl boyu süren bu eğitim maratonunda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

En Başa Dön