Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Makrolar ile Çalışma ve Makrolarda Göreli Başvuruların Kullanımı

Excel Makrolar ile Çalışma ve Makrolarda Göreli Başvuruların Kullanımı
15 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Makrolar ile Çalışma ve Makrolarda Göreli Başvuruların Kullanımı

Excel'de Makrolar kullanma ve Göreli Başvuruların Kullanımı

Sık sık aynı işlemleri tekrarlıyorsanız, Excel özelliklerinden biri olan makroları kullanmayı düşünmeli ve "Excel Makrolar İle Çalışmak" eğitimimize göz atmalısınız.

Makroların Ne Olduğunu Anlama

Makrolar, belirli görevleri otomatikleştirmenize olanak sağlayan bir dizi komuttan oluşan bir özelliktir. Bir kez kaydedildikten sonra, aynı adımları tekrar tekrar manuel olarak uygulamanıza gerek kalmadan, bu adımları herhangi bir zamanda çalıştırabilirsiniz.

Excel'İin Makro Özelliklerinden Nasıl Yararlanılır?

Excel'deki makrolarla çalışmak için öncelikle makro komutunu 'Geliştirici' sekmesi altında bulabilirsiniz. Eğer 'Geliştirici' sekmesi görünmüyorsa, Excel ayarlarınıza giderek bu seçeneği etkinleştirebilirsiniz. 

Excel Eğitimleri kategorimizde 'Makrolarda göreli başvurular kullanmak' konulu eğitimimize kaydolarak Makrolarda göreli başvurular kullanmak hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerimiz ilgilenen herkese Excel videolarını içeren eğitim setlerimizi sunmaktadır. Bu üyelik, sürekli gelişen kütüphanemize tam erişim sağlar. Bu sayede Excel konusunda daha fazla bilgiye ulaşmanızı sağlayacak ve eğitim setlerimizin satışlarını artıracak şekilde Yıllık Üyelik seçeneklerimize göz atabilirsiniz.

En Başa Dön