Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Duran Varlıklar ve Muhasebe Eğitim Serileri

Duran Varlıklar ve Muhasebe Eğitim Serileri
09 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Duran Varlıklar ve Muhasebe Eğitim Serileri

'Sıfırdan İleri Düzeye Muhasebe' Eğitim Seti: Duran Varlıklar Üzerine

Duran varlıklar, işletmelerin uzun vadeli yatırımlarını oluşturan ve temelde bir işletmenin dönen varlıkları ve sonraki dönemlere ait giderleri oluşturan varlıklar grubuna verilen isimdir. Ancak bu karmaşık kavramı anlamanın kolay bir yolu var: 'Sıfırdan İleri Düzeye Muhasebe' eğitim setimiz. 

Muhasebe ve Duran Varlıklar


İşletmelerin varlıklarını ve yükümlülüklerini takip etmek için kullandığı bir dizi yöntemi içeren bir disiplin olan Muhasebe, Duran varlıklar konusu da muhasebenin önemli bir parçasıdır.

Duran Varlıklar Eğitimimizde Neler Var?


Duran Varlıklar dersimizde, duran varlıkların ne olduğunu, nasıl hesaplandığını ve işletmelerdeki önemini detaylarıyla anlamayı sağlayacak birçok konuyu ele alıyoruz. Bu dersten sonra, duran varlıklar konusundaki bilginizi ve anlayışınızı önemli ölçüde geliştireceksiniz.

Dilerseniz, Duran Varlıklar konusuna daha fazla dalmak için Duran Varlıklar dersimize göz atabilirsiniz.

Ayrıca, muhasebeyi ve anahtar kavramlarını daha derinlemesine anlamak için Vidoport'un geniş yelpazede sunduğu 'Muhasebe Eğitimleri'ni de inceleyebilirsiniz.

Vidoport olarak, en kapsamlı ve kapsamlı eğitimleri sunmayı taahhüt ediyoruz. Sıfırdan İleri Düzeye Muhasebe ve diğer birçok eğitimlerimizi incelemek için Yıllık Üyelik seçeneğine göz atabilirsiniz.

En Başa Dön