Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

DÜŞEYARA Formülü İle İleri Seviye Excel Uygulamaları Nasıl Yapılır?

DÜŞEYARA Formülü İle İleri Seviye Excel Uygulamaları Nasıl Yapılır?
17 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

DÜŞEYARA Formülü İle İleri Seviye Excel Uygulamaları Nasıl Yapılır?

Excel'de DÜŞEYARA Formülünün Kullanımı

İş dünyasının vazgeçilmezlerinden biri olan Excel, birçok farklı özelliği ve işlevi sayesinde profesyonellerin hayatını kolaylaştırır. Her ne kadar birçok kişi basit düzeyde Excel kullanmayı biliyor olsa da, programın daha ileri seviye özelliklerini ve fonksiyonlarını kullanabilmek için belirli bir bilgi birikimine ve eğitime ihtiyaç duyulmaktadır. İşte bu noktada, Vidoport'un sunduğu Excel Eğitimleri devreye girer.

DÜŞEYARA Formülü Excel'deki Kullanımı

Excel'deki en popüler ve en çok kullanılan formüllerden biri DÜŞEYARA formülüdür. Bu formül sayesinde, büyük veri setleri içinde belirli bir bilgiyi aramak ve bulmak son derece kolaylaşır. DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır? dersimizde bu formülün tüm özelliklerini ve kullanım şekillerini detaylı bir şekilde anlatıyoruz.

Rakamlarda DÜŞEYARA İşlevinin 1 Parametresi

DÜŞEYARA formülünün en önemli parametrelerinden biri olan '1' parametresi, formülün doğru sonuçlar vermeye başlamasını sağlar. Rakamlarda DÜŞEYARA işlevinin 1 parametresi dersimizde bu parametrenin ne olduğunu ve nasıl kullanılacağını detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

Vidoport'ta düzenlediğimiz eğitim setlerimiz ve yıllık üyeliklerle ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilir, Yıllık Üyelik seçeneklerimizi inceleyebilir ve Excel becerilerinizi daha da geliştirmek için kaydolabilirsiniz.

En Başa Dön