Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

DÜŞEYARA Metin-Sayı, Sayı-Metin değerlerini bulma nasıl yapılır?

DÜŞEYARA Metin-Sayı, Sayı-Metin değerlerini bulma nasıl yapılır?
19 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

DÜŞEYARA Metin-Sayı, Sayı-Metin değerlerini bulma nasıl yapılır?

DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır?

Merhaba, Excel kullanıcıları! Bugün sizlere Excel'deki verimli ve pratik araçlardan biri olan DÜŞEYARA formülünün kullanımından detaylı bir şekilde bahsedeceğiz. Eğitimlerimizi takip ederek, Excel'deki bir çok fonksiyonu en verimli şekilde kullanabileceksiniz. 

Excel DÜŞEYARA Formülünün İşlevi

Excel'deki DÜŞEYARA formülü, genellikle büyük veri tablolarında belirli bilgileri kolayca bulmamıza olanak sağlar. DÜŞEYARA formülü, bir anahtar değer yardımıyla bir dizi içinde arama yapıp, belirtilen sütundan değer getirir. Dolayısıyla, veri tabloları üzerinde hızlı ve hata yapmadan çalışmak istiyorsanız, DÜŞEYARA formülünü mutlaka bilmelisiniz. DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır? eğitim setimize göz atarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Metin-Sayı, Sayı-Metin Değerlerini Bulmak

DÜŞEYARA formülünün bir diğer önemli kullanım alanı ise Metin-Sayı ve Sayı-Metin değerlerini bulmadır. DÜŞEYARA Metin-Sayı, Sayı-Metin değerlerini bulma dersimize göz atarak bu konuda detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Excel Eğitimleri kategorimizdeki diğer eğitimlerimize göz atmayı unutmayın. Excel'deki diğer formüller, fonksiyonlar ve işlevler hakkında da eğitimler bulabilirsiniz. Öğrenmeye ve gelişmeye devam edin, verimli çalışmanın keyfini çıkarın!

En Başa Dön