Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

[ENG]-Excel'de TextAfter Formülü Kullanımı: Veri Ayıklama ve Analiz

[ENG]-Excel'de TextAfter Formülü Kullanımı: Veri Ayıklama ve Analiz
03 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

[ENG]-Excel'de TextAfter Formülü Kullanımı: Veri Ayıklama ve Analiz

[ENG]-Excel 365/2021 Formülleri: TEXTAFTER Formülü'nün Ayrıntıları

Excel, ofis içerisinde sıklıkla kullanılan bir yazılımdır ve iş yaşamınızın her anında size yardımcı olabilecek bir araçtır. [ENG]-Excel'de bulunan formülleri anlamak ve onları etkin bir şekilde kullanmak veri analizi ve raporlama yetkinliklerinizi artırır. Biz de burada sizlere [ENG]- Excel 365/2021 Formülleri eğitim setinden 'TEXTAFTER Formülü Kullanımı' dersine biraz daha detaylı bir şekilde bakacağız.

[ENG]-Excel Formüllerin Önemi

Excel formülleri, iş süreçlerinizin verimliliği üzerinde büyük bir etkisi vardır. Hali hazırda [ENG]-Excel Eğitimleri ile sizlere Excel'in birçok formülünü, nasıl kullanılacağını ve hangi durumlarda hangi formülün daha etkin olduğunu öğretiyoruz. 

TEXTAFTER Formülü ve Kullanım Alanları

Derslerimizden biri olan ve ayrıca detaylı bir incelemesini yaptığımız 'TEXTAFTER Formülü Kullanımı', belirli bir metinden belirli bir metni ayıklamamızı sağlar. Bu çok değerli bir işlevdir, çünkü hem veri temizleme hem de veri analizi sırasında kullanılabilecek bir şeydir.

Peki, bu formülleri eğitim setlerimizden nasıl edinebilirsiniz? İçeriğinde hem derslerimiz hem de bu derslere ait videoların yer aldığı Vidoport Yıllık Üyeliği satın alarak, [ENG]-Excel üzerindeki tüm eğitimlerimize yıl boyu erişim sağlayabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız

En Başa Dön