Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Çatı Ölçeklendirme Teknikleri ile AutoCAD ile Mimari Çizim

Çatı Ölçeklendirme Teknikleri ile AutoCAD ile Mimari Çizim
03 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Çatı Ölçeklendirme Teknikleri ile AutoCAD ile Mimari Çizim

'AutoCAD ile Mimari Çizim Yapmak' ve 'Çatı Ölçeklendirme'

Bizler Vidoport olarak sıfırdan başlayan herkese, Tasarım alanında kendilerini geliştirebileceği eğitim setlerimizi sunuyoruz. Mimari tasarımları bilgisayar ortamına taşımayı öğretmeyi amaçlayan 'AutoCAD ile Mimari Çizim Yapmak' isimli eğitim setimiz sizin için ideal olacaktır.

'Tasarım' ve 'AutoCAD'

Bilgisayar destekli tasarım araçlarını kullanmayı öğrenmek isteyen herkes, AutoCAD ile Mimari Çizim Yapmak eğitim setimize katılabilir. Burada öğreneceğiniz bilgiler sayesinde, projelerinizde etkileyici ve profesyonel çizimler oluşturabileceksiniz.

'Çatı Ölçeklendirme' ve 'AutoCAD'

Öte yandan, bu eğitim setimizde yer alan 'Çatı Ölçeklendirme' dersimiz, yükseklik, genişlik ve uzunluk gibi ölçüm bilgilerini dikkate alarak, çatının boyutunu belirleme ve çizme konularında ayrıntılı bilgiler ve teknikler sunacaktır. Bu sayede mimari projeleriniz daha eksiksiz ve doğru olacak.

Vidoport'un geniş Tasarım Eğitimleri yelpazesi, sıfırdan ileri seviyeye kadar çeşitli beceriler kazanmanıza yardımcı olabilir. Tüm bu eğitimlerimize erişmek için yıllık üyeliğimizi tercih edebilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimizi incelemek ve satın almak için buradan ulaşabilirsiniz.

Vidoport Yıllık Üyeliklerini tercih ederek eğitimlerimizin geniş yelpazesine erişme imkanı sağlamaktadır. Bu eğitim setlerinden yararlanmak için Vidoport Yıllık Üyeliklerini incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.

En Başa Dön