Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

SQL Server'da XP_CMDShell Komutu ile İleri Seviye Yönetim

SQL Server'da XP_CMDShell Komutu ile İleri Seviye Yönetim
03 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

SQL Server'da XP_CMDShell Komutu ile İleri Seviye Yönetim

İleri Seviye SQL Server Yönetimi | XP_CMDShell Komutuna Genel Bakış

SQL Server öğrenmek isteyen profesyoneller için SQL Server öğrenmek, bir sonraki adımda ilerlemeniz için kritik önem arz eder. SQL bilgisi ile geliştirme, test etme ve daha fazlasında daha yetenekli hale gelirsiniz. İşte burada "A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri" adını verdiğimiz ve SQL Server üzerinde yönetim adımlarını ele alan kursumuz devreye giriyor.

Eğitim Setimiz Hakkında

''Eğitimleri'' başında, veritabanı yaratmayı, tablo oluşturmayı ve bu tabloları düzgün şekilde düzenlemeyi öğreneceksiniz. 'A'dan Z'ye SQL Server Eğitimleri' setine buradan ulaşabilirsiniz. İçerikler birbirini takip eder ve her bir dersin sonunda ufak projeler ve alıştırmalarla öğrendiğinizi pekiştirirsiniz.

İleri Seviye Yönetim: XP_CommandShell Komutu

Eğitim seti içerisinde yer alan 'İleri Seviye Administration | XP_CMDShell Komutu' dersinde, XP_CMDShell Komutu hakkında a'dan z'ye bilgi vererek, SQL Server üzerinde nasıl etkin bir şekilde kullanacağınıza dair eğitim veriyoruz. 

Yıllık Üyelik Avantajları

Vidoport Eğitim Setlerine sınırsız erişim sağlayan Yıllık Üyelik seçeneği ile sadece SQL Server değil, farklı konularda da birçok eğitim setine erişim hakkı kazanırsınız. Yıllık Üyelik hakkında daha detaylı bilgi almak ve üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

En Başa Dön