Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

[ENG]-Excel Eğitimleri ve PIVOTBY Formülü

[ENG]-Excel Eğitimleri ve PIVOTBY Formülü
09 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

[ENG]-Excel Eğitimleri ve PIVOTBY Formülü

[ENG]-Excel'in İş Dünyasındaki Rolü ve Etkisi

Genel bir okyanusun derinliklerinde bilgiye erişimin ve işlem yapabilmenin küreselleşmiş bir aracı olarak, 
[ENG]-Excel[ENG]-Excel çalışanları, öğrencileri ve her şeyden öte, veri bilimcileri ve analistler
tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır.

[ENG]-Excel Eğitimleri

Kapsamlı [ENG]-Excel Eğitimleri sayesinde karmaşık formülleri ve işlevleri öğrenmek daha basit ve anlaşılır hale gelmiştir. Vidoport'ta yer alan eğitimler, Excel'in temel işlevleri, Pivot Tablo oluşturma ve Grafik kullanımı gibi konuları Türkçe anlatımla sunmaktadır. Bu eğitimler, başlangıç ve orta düzeyden ileri düzeye kadar farklı seviyeleri kapsıyor ve Excel formüllerinin kullanımlarını detaylı bir şekilde anlatıyor​.

Excel'de PIVOTBY Formülünün Kullanımı

Excel'in en güçlü işlevlerinden biri olan PIVOTBY formülü, verileri düzenlemenin ve analiz etmenin en iyi yollarından biridir. 
PIVOTBY Formülü Kullanımı-Detaylı AnlatımPIVOTBY Formülü Kullanımı-Detaylı Anlatım adlı eğitimimizle bu formülün detaylarını öğrenmek mümkün.

Vidoport'un İngilizce Excel 365 Formülleri - [ENG] eğitim seti, bu alanda size geniş bir bilgi verecektir.

Ayrıca, Yıllık Üyelik seçeneklerimizle, [ENG]-Excel ve diğer birçok alandaki eğitim setlerine erişim sağlayabilir ve kendinizi sürekli geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneğimiz, bilginin kapılarını sonuna kadar açarak kişisel ve profesyonel gelişiminizi destekler. Kendinizi [ENG]-Excel ve diğer birçok alandaki eğitimlerle geliştirerek, kariyerinizde yeni ufuklara yelken açabilirsiniz.

En Başa Dön