Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013: Detaylarla Nokta ve Virgül Yer Değiştirmek

Excel 2013: Detaylarla Nokta ve Virgül Yer Değiştirmek
02 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013: Detaylarla Nokta ve Virgül Yer Değiştirmek

Excel 2013: Detaylarla Nokta ve Virgül Yer Değiştirmek

Bilgisayar tabanlı işlem ve analizlerin yıldızı olan Excel, iş dünyasının vazgeçilmez araçlarından biridir. Bu blog yazısında, "Excel 2013: Giriş-Orta-İleri Düzey Excel" eğitim setimizde yer alan ve kılavuzun en popüler derslerinden biri olan "Excel'de Nokta ve virgülü yer değiştirmek" konusuna detaylarla yakından bakacağız.

Excel'de Nokta ve Virgülü Yer Değiştirmek Nedir?

Excel'deki virgül ve nokta yer değiştirme işlemi, özellikle sayıları uluslararası normlara göre formatlama gerekliliği olan profesyoneller için çok önemlidir. Bu özelliği öğrenerek hem Excel bilginizi artırabilir hem de işverenlerin aradığı yeteneklere bir yenisini ekleyebilirsiniz.

Excel Eğitimlerimizle Kendinizi Geliştirin

Vidoport, sizlere bir dizi Excel Eğitimleri sunmaktadır. Ayırt edici özelliğimiz olan ve kullanıcılarına en komple bilgiyi en anlaşılır dille sunma gayesiyle hazırladığımız "Excel 2013: Giriş-Orta-İleri Düzey Excel" eğitim setimize göz atmayı unutmayın.

Eğitim setlerimizle Excel'de ustalaşın ve iş dünyasında rakiplerinizden bir adım öne geçin. 

Vidoport'ta, farklı yeteneklerinizi artırmak için yıllık üyelik planımızı tercih edebilirsiniz. Yıllık Üyelik planımız sadece Excel eğitimlerimizi değil, SQL, Powerpoint ve daha pek çok alandaki eğitim setlerimizi de içeriyor. Daha donanımlı bir çalışan olmak ve kendinizi geliştirmek için Yıllık Üyeliğimize göz atmayı unutmayın. 

Yıllık Üyeliklerimiz, size Excel videolarının yanı sıra diğer eğitim setlerimizde yer alan derslere de erişme imkanı sağlar. Bu fırsat ile kariyerinizin her alanında kendinizi geliştirin ve başarıya ulaşın. Daha fazla bilgi için tıklayınız.

En Başa Dön