Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013 ile Pivot Tabloları Etkili Kullanım: Yıllara Göre Satışları Gruplama Özelliği

Excel 2013 ile Pivot Tabloları Etkili Kullanım: Yıllara Göre Satışları Gruplama Özelliği
13 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013 ile Pivot Tabloları Etkili Kullanım: Yıllara Göre Satışları Gruplama Özelliği

Excel 2013 ile Pivot Tabloların Gücünü Kullanma

Microsoft Excel'in sunduğu birçok özellikten en etkilisi hiç şüphesiz pivot tablolardır. Pivot tablolar, veri analizi ve raporlama yeteneklerinizi bir adım öteye taşır. Bu yazıda, Excel 2013'ün pivot tablolarındaki 'Pivot tablolardaki gruplama özelliği ile yıllara göre satışlar' konusuna odaklanacağız.

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak

'Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' eğitim seti size Excel'deki pivot tabloları adım adım öğretir. Bu eğitim seti, çok miktarda veriyle çalışan ve bu verileri anlamlı hale getirebilen herkes için mükemmel bir başvuru kaynağıdır. Vidoport'un Excel Eğitimleri kategorisinde bu eğitim setini ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Yıllara Göre Satışları Gruplama

Pivot tabloların belki de en etkileyici özelliklerinden biri verileri gruplandırabilme yeteneğidir. Özellikle de 'Pivot tablolardaki gruplama özelliği ile yıllara göre satışlar' gibi karmaşık zaman serileri analizleri yapabilmek, sizin veriler üzerinde önemli derecede kontrol sahibi olmanızı sağlar. Yıllara göre satışları gruplamak ve bu bilgileri tatmin edici bir şekilde gelen raporlarda göstermek için bu özelliği nasıl etkin bir şekilde kullanabileceğinizi öğrenin.

Vidoport’un ‘Excel' videolarını içeren eğitim setlerimiz ile ilgili bilgilerinizi tazelemek ve yepyeni bilgiler öğrenmek ister misiniz? O zaman Vidoport’un Yıllık Üyeliklerne göz atabilir, bu eğitim setlerimizden ve diğer birçok çeşitli eğitimimizden yıl boyunca sınırsız bir şekilde yararlanabilirsiniz.

En Başa Dön