Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013 ile Pivot Tabloları Kullanarak Satış Rakamlarını Gruplandırma

Excel 2013 ile Pivot Tabloları Kullanarak Satış Rakamlarını Gruplandırma
15 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013 ile Pivot Tabloları Kullanarak Satış Rakamlarını Gruplandırma

Excel 2013 İle Pivot Tabloları Kullanma ve Gruplama Nasıl Yapılır?

Veri analizi ve işleme konusunda lider olan Excel, birçok alan için vazgeçilmez bir araçtır. Ofis ortamlarının vazgeçilmezi olan bu program sayesinde, karmaşık verileri bile basit ve anlaşılır hale getirebilmek mümkündür. Özellikle satış raporları gibi çok sayıda verinin yer aldığı durumlarda, Excel'in gücünü kullanmak işleri büyük ölçüde kolaylaştırır.

Excel Eğitimleri: Kazanımlar ve Kullanım Alanları

Excel Eğitimleri, temel düzeyden ileri düzeye birçok konuyu kapsar. Bu eğitimler sayesinde Excel'in gelişmiş özelliklerini kullanabilmek ve işlerinizi hızlandırmak mümkündür.

Pivot Tablolar İle Verileri Yönetme

'Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' eğitim seti, pivot tablolar konusu üzerine yoğunlaşıyor. Bu kapsamlı eğitim seti sayesinde, 'Pivot tablo ile satış rakamlarını gruplandırmak' konusunda detaylı bilgilere ulaşabilir ve satış rakamlarınızı gruplandırarak daha verimli raporlar oluşturabilirsiniz.

Açıklama Metni: Vidoport Yıllık Üyeliklerimiz ile 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimize her an, her yerden ulaşabilir ve satışlarınızı artırmak için kullanabilirsiniz. Yıllık üye olarak hem bütçe dostu bir seçenek tercih etmiş olursunuz, hem de Vidoport'un sunduğu tüm eğitimlere sınırsız erişim hakkına sahip olursunuz. Kendinizi geliştirirken aynı zamanda işinizi büyütme fırsatını kaçırmayın!

Bu örnekte, blog yazısı içinde gerekli tüm SEO iyileştirmeleri yapılmış, belirlenen linkler verilmiş ve blog yazısında belirlenen başlık, kısa açıklama, title, description, ve keywords belirtilmiştir.  Bu format, verinin yazılımla parçalanması ve ilgili sütunlara yerleştirilmesi için de uygun bir şablondur.
 

En Başa Dön