Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışma - Veri Analizinin Sırrı Öğrenin

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışma - Veri Analizinin Sırrı Öğrenin
10 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışma - Veri Analizinin Sırrı Öğrenin

Pivot Tabloları ile Excel 2013'te Veri Analizi

Excel iş dünyasının vazgeçilmez yazılımlarından biri. Bu nedenle, Excel yeteneklerinizi geliştirmek ve veri analizi alanında üstünlük sağlamak için 'Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' eğitimimize başvurmanızı öneririz.

Excel Eğitimleri

Excel Eğitimleri serimizde bir dizi ders bulunur. Hem temel hem de ileri seviye Excel tekniklerini öğrenebilirsiniz. Eğitimlerimizden biri olan 'Özet tabloların rapor tasarımı ile çalışma' dersi, veri analizi yaparken Excel'in nasıl kullanılacağını öğretir.

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak Eğitimi

Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak eğitimi, sizlere Excel'deki Pivot tabloların gücünü göstermek üzere tasarlanmıştır. Bu eğitim, veri analiz yeteneklerinizi bir sonraki seviyeye taşıyacak ve iş dünyasında size büyük bir avantaj kazandıracaktır.

Vidoport'un Yıllık Üyelikleri ile tüm Excel Eğitimlerine ve daha fazlasına erişim imkanına sahip olabilirsiniz. Yıllık üyelik sayesinde farklı Excel eğitimlerine erişebilir ve Excel yeteneklerinizi kesintisiz bir şekilde geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyelik, Excel yeteneklerinizi ve kariyerinizi bir üst seviyeye taşıma yolu olarak düşünülebilir.
 

En Başa Dön