Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 365 İle İleri Düzey Veri İşleme Teknikleri

Excel 365 İle İleri Düzey Veri İşleme Teknikleri
20 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 365 İle İleri Düzey Veri İşleme Teknikleri

Excel 365 ile İlerlemiş Veri İşleme Teknikleri: SIRALA, SIRALI, ve İNDİS

İş dünyasında günümüzde birçok firmada kullanılan ve ipuçlarına sahip olmanın sizi bir adım öne çıkaracağı bir yazılım varsa, o da Excel‘dir. Gerek finans, gerek prodüksiyon planlama, gerekse pazarlama departmanlarında, Excel, sayısal verilerin organize ve analiz edilmesi için kullanılıyor.

Excel Eğitimlerine Ne Zaman Başlamalıyım?

Excel’i ileri düzeyde kullanabilmek ve iş yerinde diğerleri arasında öne geçmek için doğru eğitimlerin önemi büyük. Excel Eğitimleri, her bireyin kendi seviyesine uygun olarak tasarlanmıştır.

Excel İçin Başlıca Eğitim Seti: Excel 365 Özellikleri ve Formüllerinin Kullanımı

Excel 365 Özellikleri ve Excel 365 Formüllerinin Kullanımı eğitim seti, kullanıcıların en iyi şekilde veriyi işlemesine yardımcı olacak tüm özellikleri ve formülleri kapsar. Bu eğitim seti sayesinde, 'SIRALA, SIRALI ve İNDİS ile istediğimiz sütunlardaki verileri getirmek' gibi ileri düzey veri işleme tekniklerini öğrenebilirsiniz.

Yıllık Üyeliklerimize abone olarak vidoport üzerindeki tüm Excel videolarına sınırsız erişim hakkı elde edersiniz ve bu sayede Excel becerilerinizi sürekli olarak yenileyebilir ve geliştirebilirsiniz.

 

En Başa Dön