Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de BENZERSİZ İşlevi ile 2. En Küçük Değeri Bulma Teknikleri

Excel'de BENZERSİZ İşlevi ile 2. En Küçük Değeri Bulma Teknikleri
09 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de BENZERSİZ İşlevi ile 2. En Küçük Değeri Bulma Teknikleri

Excel'de 2. En Küçük Değer Nasıl Bulunur?

Microsoft Excel, veri analizi ve sayısal hesaplamalar için son derece kullanışlı bir ofis yazılımıdır. Her ofis profesyonelinin bilmesi gereken bir uygulamadır ve bu konuda herhangi bir bilginiz yoksa ya da mevcut yeteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız, Excel Eğitimlerimiz gereken yardımı sağlayabilir.

Excel Arama ve Başvuru Formülleri Nelerdir?

Verilerle çalışırken, belirli bir değeri veya bir dizinin içerisinde belirli bir değeri bulmamız gerekebilir. İşte burada Excel Arama ve Başvuru Formülleri devreye girer. Bu formüller, veri listeleri arasında verimli bir şeklide erişim ve analiz yapmamızı mümkün kılar.

BENZERSİZ İşlevi ile 2. En Küçük Değeri Nasıl Buluruz?


 
Bununla birlikte, belirli bir senaryo olabilir ki, belirli bir veri kümesindeki en küçük 2. değeri bulmamız gerekebilir. İşte burada,'BENZERSİZ İşlevi ile en küçük 2. değeri bulmak' işlemi devreye girer. Bu, özellikle büyük veri kümelerinde kullanışlı bir işlevdir. 

Excel dünyasında bilgi seviyenizi geliştirmek, daha verimli bir çalışan olmanızı sağlar ve Excel Eğitimleri 'miz bu doğrultuda tasarlanmıştır.

Bilgi paylaşım platformumuz Vidoport'ta, size daha fazla eğitim imkanı sunmaktan mutluluk duyarız. Yıllık Üyeliğimiz ile, en son derslere ve güncellemelere sınırsız erişim elde edersiniz. Yıllık Üyelik seçeneğimiz ile sınırsız öğrenme olanaklarına erişebilirsiniz.

Eğitim setlerimizin satışıyla ilgili olarak, Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerin satışlarını artırmak ve kullanıcılarımıza daha fazla eğitim sunmak istiyoruz. Bu amaçla, Vidoport'a Yıllık Üye olarak tüm Excel ve diğer eğitimlerimizden sınırsız bir şekilde yararlanabilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneğimiz ile her zaman en güncel ve en kapsamlı eğitimlere erişme olanağına sahip olabilirsiniz.
 

En Başa Dön