Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Büyük Veri Öğrenmek için SQL ve Büyük Veri Eğitimlerimizle Tanışın!

Büyük Veri Öğrenmek için SQL ve Büyük Veri Eğitimlerimizle Tanışın!
09 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Büyük Veri Öğrenmek için SQL ve Büyük Veri Eğitimlerimizle Tanışın!

Büyük Veri İle Buluşmanın Zamanı: '125 Milyon Satırlık Eczane Simulasyonu-4'

Gelişen teknolojinin beraberinde getirdiği yeniliklerden biri olan büyük veriyle daha etkili ve hızlı şekilde çalışmak ister misiniz? İşte tam bu noktada devreye SQL ve büyük veri eğitimlerimiz giriyor.

SQL ve Büyük Veri Eğitimlerimizle Eczane Simulasyonu Derinlemesine İnceleniyor

SQL ve Büyük veri alanında kendinizi geliştirmek isterseniz sizi çok özel bir ders bekliyor: "125 Milyon Satırlık Eczane Simulasyonu-4". Bu dersin içeriğinde, işlem hızını artırmak ve verimli sonuçlar elde etmek için SQL Server'ın 'SQL Server - Büyük Veri Uygulamaları' eğitim setinde yer alan optimizasyon tekniklerini uygulamayı öğreneceksiniz.

SQL ve Büyük Veri eğitimlerimiz, büyük verinin gücünü kullanmayı ve işlemeli biliminde ilerlemeyi hedeflediği için oldukça değerlidir. 

Yıllık Üyeliklerimizle Eğitimlerimize Ulaşın

Vidoport'taki Yıllık Üyeliklerimiz ile 'SQL ve Büyük Veri Eğitimleri' ve '125 Milyon Satırlık Eczane Simulasyonu-4' gibi derslere ve diğer eğitim setlerimize erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca yıllık üyeliklerimiz, aradığınız diğer çeşitli eğitimleri de içermektedir. Yıllık üye olarak hızlı ve etkili öğrenme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Vidoport'ta eğitim almak, belirli bir alanda uzmanlaşmanın keyfini yaşamak demektir. Siz de kendinizi geliştirmek ve eğitimlerimizden faydalanmak için Yıllık Üyeliklerimize göz atabilirsiniz. Kendinizi geliştirin, geleceğinize yatırım yapın.

En Başa Dön