Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Nasıl Öğrenilir? En İyi Yöntemler ve İpuçları

Excel Nasıl Öğrenilir? En İyi Yöntemler ve İpuçları
30 Eylül, 2022 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Nasıl Öğrenilir? En İyi Yöntemler ve İpuçları

Excel Nasıl Öğrenilir?

İş dünyasında en çok kullanılan programların başında gelen Microsoft Excel programını, her kullanan iyi kullanmak ve iyi bir Excel kullanıcı olmak ister. Excel'i öğrenmek, Excel’i etkin kullanmak için farklı yöntemler, farklı yollar izleyebilirsiniz. Bunlar:

1- Bilgisayar kursalarına gitmek

2- YouTube Üzerinden Eğitim Almak

3- Online Excel eğitimlerden yararlanmak.

Yeni mezun olanların, Excel'i öğrenmek isteyenlerin en çok merak ettiği konuların başında Excel'i nasıl öğreneceğidir.  

Bilgisayar Kurslarına Giderek Excel'i Öğrenmek

Çok zordur. Haftada belirli günler düzenlenen bu kurslara giderek Excel'i öğrenmek çok kolay olmaz. Yaş farkı, seviye farkı gibi durumlar Excel öğrenmeyi zorlaştırır. Çalışanların bu şekilde Excel eğitimlerine katılmaları İstanbul gibi büyük şehirlerde neredeyse imkansızdır. 

Yotube Üzerindeki Videolar ile Excel Öğrenmek

Bu da zordur. YouTube üzerindeki Excel videoları genel olarak karışık konularda ve farklı seviyelere göre anlatıldığı için, YouTube üzerindeki videolar daha çok Excel hakkında aradığınız bir konu üzerinden ilerlemenizi sağlar. 

Online Excel Öğrenmek

Online olarak Excel öğrenmek diğer iki seçeneğe göre daha kolaydır. Online alınabilen Excel eğitimleri, belirli bir sırada ve başlangıçtan ileri düzeye doğru gittiği için, istediğiniz konudan başlayıp, uygulama dosyaları üzerinden adım adım ilerlersiniz. 

İş dünyasının kuşkusuz ki vazgeçilmez programı Microsoft Excel. İş başvurusu yaptığınızda, çalışmaya başladığınızda hangi sektörde çalışacaksanız çalışın mutlaka Excel bilginizin iyi olması isteniyor. Yöneticiler, çalışanlarının iyi bir Excel kullanıcısı olmasını istiyor ve bu konuda onları teşvik ediyorlar.

Excel öğrenmek, İleri Excel öğrenmek, Excel konusunda kendinizi geliştirmek istiyorsanız, vidoport size yeterli olacaktır.  Çok sayıda Excel eğitim videosu barından vidoport.com’da Excel konuları, başlangıçtan ileri düzey konulara göre setlere ayrılmıştır. Bu sayede, Excel’i öğrenmeye başlamadan, İleri Düzey Excel konularına kadar tüm Excel konularını öğrenebilir, Excel konusunda yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.  

vidoport üzerindeki Online Excel eğitimleri

Türkiye'nin en geniş Excel eğitim videolarına sahip olan vidoport.com ile zamandan ve mekandan bağımsız olarak Excel’i öğrenebilirsiniz. vidoport üzerindeki Excel eğitimlerimiz ile, 

  1. Zamandan ve mekandan bağımsız olarak Excel’i öğrenebilirsiniz. Bu sayede Excel kursuna gitmek için yolda zaman harcamanız gerekmez.
  2. Excel derslerinize istediğiniz konudan başlarsınız. Bildiğiniz konuyu geçer, bilmediğiniz, anlamadığınız konuları sınırsız bir şekilde tekrar edersiniz. 
  3. Örnek uygulama dosyalarını indirerek, daha hızlı ilerlersiniz ve tamamladığınız Excel ve diğer eğitimlerin sertifikasını alabilirsiniz.  

Excel’i öğrenmeye başlamak için, Excel Öğrenmeye Başlamak öğrenme yolundaki eğitim setlerini sırayla takip ederek, Excel’in temel konularını, Veri Girme, hesap yapma işlemlerini, Biçimlendirme tekniklerini, seçim tekniklerini öğrenebilirsiniz. Bu eğitim setlerimiz ile Excel’i öğrenmeye başlayabilir ve kendi tablolarınızı rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

Excel’in iş dünyasında bu kadar tutulmasının ve vazgeçilmez olmasının belki de en büyük nedeni, kuşkusuz ki her işe, her işletmeye uyan esnek yapısıdır. Bu yapı sayesinde, her çalışan kendine özel tabloları rahatlıkla düzenleyebiliyor ve bu tablolardan raporlamalar yapabiliyor.

vidoport, Türkiye’de Türkçe anlatıma sahip olan ve en yüksek Excel eğitim videosuna sahip olan sitedir. vidoport başlangıçtan ileri seviyeye kadar tüm Excel konularını kapsamaktadır. 

vidoport eğitimlerine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

En Başa Dön