Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

DevExpress ile İş Zekası Uygulamalarında SQL ve Büyük Veri: Pie Kontrol Dersi İncelemesi

DevExpress ile İş Zekası Uygulamalarında SQL ve Büyük Veri: Pie Kontrol Dersi İncelemesi
24 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

DevExpress ile İş Zekası Uygulamalarında SQL ve Büyük Veri: Pie Kontrol Dersi İncelemesi

DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları: Pie Kontrol Dersi Analizi

Merhaba, sevgili Vidoport takipçileri! Bugün sizlere 'DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları (Ücretsiz)' eğitim seti içerisinde yer alan 'Pie Kontrol' dersinden bahsetmek isterim. 

'Pie Kontrol' Dersi ve Özellikleri

Bu eğitimde, bir iş zekası uygulamasının önemli bir unsuru olan 'Pie Kontrol' işlevini ayrıntılı olarak öğreneceksiniz. Ayrıca, bu dersin sonunda hem Pie Kontrol'un sunduğu işlevleri, hem de 'DevExpress' kullanarak nasıl daha verimli bir şekilde Data Visualisation yapabileceğinizi anlamış olacaksınız. Derse 'Pie Kontrol' üzerinden ulaşabilirsiniz.

'DevExpress İle İş Zekası Uygulamaları' ve 'SQL ve Büyük Veri' İlişkisi

'İş Zekâsı uygulamalarında 'DevExpress' kullanımı üzerine bu eğitim serisinin yanı sıra, iş analistiklerinde bilgi birikiminizi artırmak için 'SQL ve Büyük Veri' konusundaki eğitimlerimizi de öneriyoruz. 'DevExpress ile İş Zekası Uygulamaları (Ücretsiz)' eğitim seti ve 'SQL ve Büyük Veri Eğitimleri' arasındaki entegrasyona olan yüksek oranda ihtiyaç, 'SQL ve Büyük Veri' anlayışını her seviyeden eğitim almanız durumunda daha da derinden anlamanızı sağlayacaktır.

Vidoport, sizlere farklı konularda verimli ve anlaşılır eğitimler sunmaktadırlar. Eğer daha fazla eğitim almak ve kendinizi geliştirmek isterseniz, Yıllık Üyelikler sayfamıza bir göz atabilirsiniz. Bu sayede, birçok kaynağa erişim sağlayabilir ve bilginizi arttırabilirsiniz.

En Başa Dön