Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de YERİNEKOY Formülü ile Adı ve Soyadı Ayırmak

Excel'de YERİNEKOY Formülü ile Adı ve Soyadı Ayırmak
16 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de YERİNEKOY Formülü ile Adı ve Soyadı Ayırmak

Excel Metin Formülleri: Ad ve Soyadı Ayırma

Çalışma hayatında özellikle veri analizi, raporlama ve çeşitli hesaplamaları yapmak için sıklıkla Microsoft Excel programını kullanırız. Excel, rakiplerinin ötesinde, geniş çaplı işlevsellik ve kullanıcı dostu arayüzü ile bilgisayar kullanan hemen hemen herkes tarafından tercih edilen bir programdır. Ancak, Excel'in tüm özelliklerini ve işlevlerini tam anlamıyla kullanabilmek için gerekli eğitimi almak önemlidir.

Excel Eğitimleri

Excel'in tüm özelliklerini ve işlevlerini tam anlamıyla kullanabilmenin en etkili yolu 'Excel Eğitimleri' almak geçmektedir. Farklı Excel işlevleri için ayrıntılı ve açıklayıcı eğitimler sunan bu eğitim seti, Excel hakkında her seviyede kullanıcıya hitap etmektedir.

Excel'de YERİNEKOY Formülü ile Adı ve Soyadı Ayırma

Excel’de metinlerle çalışırken metinleri bölmenin çeşitli yolları vardır. Ancak bunlardan biri olan ve oldukça kullanışlı olan YERİNEKOY formülünün kullanımını detaylıca anlattığımız "Excel'de YERİNEKOY Formülü ile Adı ve Soyadı Ayırma" dersimizde, metinleri nasıl ayıracağınızı ve bu işlevi veriminizi arttırmak için nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

Microsoft Excel'in bu gibi etkili işlevlerini daha yakından öğrenmek ve daha profesyonel kullanabilmek için Excel Eğitimleri'ne göz atabilirsiniz. Veri analizi ve işleme konusundaki yeteneklerinizi geliştirerek kariyerinizi sürdürün. İyi okumalar dileriz. 

En Başa Dön