Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Power Query ile Webden Veri Çekme ve Analizleri

Excel Power Query ile Webden Veri Çekme ve Analizleri
21 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Power Query ile Webden Veri Çekme ve Analizleri

Excel Power Query ile Data İndirme ve Analizleri

Data analizinde Excel oldukça popüler bir araçtır. Ancak, dinamik bağlantılar ve parametrelerle webden veri çekmek daha ileri düzey bir yetenek gerektirir ve bu işlemi kolaylaştırmak için işte 'Excel Power Query' devreye girer.

Excel Power Query Nedir?

Excel Power Query, Excel kullanıcılarına yarı otomatik bir şekilde büyük veri kümelerini çekme, işleme ve modeleme kapasitesi sağlar. Bu yetenekle, Excel, data analizleri için daha güçlü ve esnek bir araç haline gelir.

Parameters ile webden Veri Çekmek 

Verinin canlı olarak çekildiği bu yol, statik veri yerine dinamik veri ile çalışmayı mümkün kılar. Parameters ile webden Veri Çekmek konusunda detaylar için tıklayınız.

Excel Eğitimleri bölümümüz sizin için değerli bir kaynak olabilir. Burada bulunan 'Excel Power Query Öğrenin' eğitim setimiz, Excel ile data analizinin temel prensiplerini anlamanıza ve bunları etkili bir şekilde uygulamanıza yardımcı olacaktır. 

Vidoport olarak, tecrübe ve bilgi birikimimizle 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimizi sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Herkesin Excel'de usta olabileceğine inanıyor ve bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Mutlu ve memnun kullanıcılarımızın bizimle ve eğitim setlerimizle ilgili olumlu deneyimlerini paylaşmaları, bu hedefe ulaşmamızın en büyük göstergesidir. Bunun yanında, eğitim setlerimizin satışlarını ve dolayısıyla Yıllık Üyeliklerimizin satışlarını arttırmak için çeşitli kampanyalar ve promosyonlar düzenliyoruz. Bu promosyonları kaçırmamak ve Excel'de usta olmak için siz de Yıllık Üyeliğimize göz atabilirsiniz.

En Başa Dön