Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

3D Studio Max ile Modelleme ve Material Kavramına Genel Bakış

3D Studio Max ile Modelleme ve Material Kavramına Genel Bakış
21 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

3D Studio Max ile Modelleme ve Material Kavramına Genel Bakış

3D Studio MAX ile Modelleme' ve 'Material' Kavramı

Merhaba, bugünkü Tasarım blog yazımızda '3D Studio MAX ile Modelleme' ve 'Material' hakkında konuşacağız. Bu konular, yazılım ve güncel tasarım tekniklerinin en önemli parçalarından birisidir. 

'3D Studio Max ile Modelleme' Eğitimi

'3D Studio MAX ile Modelleme'  eğitimimizde, modelleme ve tasarımda önemli bir yer tutan Material konusuna detaylı bir şekilde eğilmekteyiz.

Material Nedir?

'Material' ya da malzeme, bir 3D modelin yüzeyinin görsel görünümünü belirler. Renk, dokusunu ve parlaklığını belirlemekte kullanılır. Detaylı bilgi edinmek için Material bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz.

Eğitime başlamadan önce, Tasarım Eğitimleri kategorimizde bulunan diğer eğitimlerimize de göz atabilirsiniz.

Yıllık Üyeliklerimiz, tüm 'Tasarım' videolarını ve çok daha fazlasını içermektedir. Yıllık Üyelik imkanlarından faydalanarak sadece '3D Studio Max ile Modelleme' değil, birçok farklı konuda eğitim alabilirsiniz. Eğitimlerimizin tamamına erişim imkanı sunan Yıllık Üyeliklerimiz, sizlerin eğitim ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun seçenekler sunmaktadır. Kişisel ve profesyonel gelişiminizi destekleyin, edindiğiniz bilgi ve becerileri pratikte uygulayın. Yıllık Üyeliklerimizle tasarım eğitimlerimize hemen başlayın!
 

En Başa Dön