Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) ve İş Birleşmeleri

Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) ve İş Birleşmeleri
05 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) ve İş Birleşmeleri

Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) ve İş Birleşmeleri: Muhasebe'deki Rolü

Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) hakkında bilgi sahibi olmak hem Muhasebe profesyonelleri hem de bu alanda kendini geliştirmek isteyenler için önemlidir. 

Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) ve Önemi

Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS), işletmelerin finansal durumunu, performansını ve nakit akışlarını bir hesaplama ve raporlama süreci ile anlamasına olanak sağlar. 

İş Birleşmeleri ve Muhasebe 

İş Birleşmeleri, bir şirketin başka bir şirketle birleşmesi veya satın alması sürecini ifade eder. Muhasebe süreçlerindeki etkileri oldukça yoğundur.

Vidoport'un Muhasebe Eğitimleri ile hem Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) hem de İş Birleşmeleri konularında derinlemesine bilgi edinebilirsiniz. 

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyelikler sayesinde, Muhasebe videolarını içeren eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelikleri tercih ederek hem Muhasebe eğitimlerimizi tamamlayabilir hem de diğer tüm eğitimlerimizden yararlanabilirsiniz. Böylelikle eğitimlerinizi kendi hızınızda, istediğiniz zamanda tamamlayabilme özgürlüğüne sahip olursunuz. Yıllık Üyeliklerin satışları, Muhasebe ve diğer konulardaki eğitim setlerimizi sürekli güncel tutmak ve geliştirmek için kullanılır. 

Kendinizi geliştirmek ve kariyerinize yatırım yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

En Başa Dön