Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

SQL Server - İleri Seviye TSQL ile Büyük Verinin Gücünü Kullanma

SQL Server - İleri Seviye TSQL ile Büyük Verinin Gücünü Kullanma
05 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

SQL Server - İleri Seviye TSQL ile Büyük Verinin Gücünü Kullanma

SQL Server - İleri Seviye TSQL: Merkez Bankası Döviz Kurlarının Analizi

SQL ve Büyük Veri'ye Yolculuk

İlk olarak SQL ve Büyük Veri konusuna değinmek istiyorum. Büyük veri, günümüzde birçok sektörde vazgeçilmez bir hale gelmiştir. İş hayatını, karar verme süreçlerini, hatta günlük yaşamı, basitçe ifade etmek gerekirse, hayatın her alanını etkilemiştir. Ancak bu devasa verilere hakim olmak ve doğru analizler yapabilmek için uygun araçlara ihtiyaç vardır. İşte bu noktada SQL Server - İleri Seviye TSQL devreye giriyor.

İleri Seviye TSQL | TSQL İle Merkez Bankası Döviz Kurlarını Çekme Bölüm 2

Bir sonraki noktamız 'İleri Seviye TSQL | TSQL İle Merkez Bankası Döviz Kurlarını Çekme Bölüm 2' eğitimi olacak. Bu eğitim ile büyük veri ve SQL kombinasyonun ne tür güçlü sonuçlar doğurabileceğini net bir şekilde görmüş oluyoruz.

Veri çekme, veri analizi ve veriyi sunma konularında sağlam adımlar atabilmek için SQL ve Büyük Veri Eğitimleri ile kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Bu eğitimler ile SQL ve büyük veri analitiği konularında ileri düzey bilgiye sahip olabilir ve kariyerinizde önemli bir adım atabilirsiniz.

Vidoport olarak size önerdiğimiz Yıllık Üyelik ile SQL ve Büyük Veri eğitimlerimiz dahil olmak üzere birçok farklı eğitim setine erişim imkanı sağlıyoruz. Bu paket ile kişisel gelişiminizin önünü açabilir, iş hayatında daha da ileriye gidebilirsiniz. 

En Başa Dön