Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Çalışma Süresini Güne, Aya ve Yıla Göre Hesaplama Nasıl Yapılır?

Excel'de Çalışma Süresini Güne, Aya ve Yıla Göre Hesaplama Nasıl Yapılır?
15 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Çalışma Süresini Güne, Aya ve Yıla Göre Hesaplama Nasıl Yapılır?

Excel ve  Zaman Hesaplama

Excel, sayıları ve verileri analiz etmekte uzman bir yazılım iken, zamanı hesaplama konusunda da oldukça fazla esneklik sunar. Bu yazıda, Excel'i kullanarak, gün, ay ve yıl cinsinden çalışma sürelerini nasıl hesaplayabileceğinizi açıklıyoruz.

Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları

Bu konuyu örneklerle pekiştirmek için, Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları eğitim setinden yararlanabilirsiniz. Bu set, Excel'in insan kaynakları süreçlerinde nasıl etkin bir şekilde kullanılacağını ayrıntılarıyla öğretir.

Excel'de Çalışma Süresini Gün, Ay, Yıl Olarak Hesaplama Dersi

Excel'de Çalışma süresini gün, ay, yıl olarak hesaplamak dersinde, çalışanlarınızın veya projelerinizin toplam çalışma süresini basit bir formülle hesaplamanın yanı sıra, daha karmaşık ihtiyaçları karşılamak için bu formülü nasıl özelleştirebileceğinizi de gösteriyoruz.

'Excel Eğitimleri' ile ilgili hızlı bir genel bakış için, buradan egitim setlerimize ulaşabilirsiniz. Ayrıca, 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimiz, sizi veri analizi konusunda bir uzmana dönüştürebilir!

Yıllık Üyelik satın alarak, Excel ile ilgili tüm eğitim setlerine ve daha pek çok içeriğe erişim hakkı elde edersiniz. Bu sayede Vidoport'un sınırsız olanaklarından en etkin şekilde yararlanabilir, öğrenme ve ilerleme hızınızı artırabilirsiniz.

Bu şablonu yazılımla parçalayıp ilgili sütunlara yerleştirebilirsiniz.

 

En Başa Dön