Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de DÜŞEYARA Formülü Kullanımı ve En Son Değeri Bulma Teknikleri

Excel'de DÜŞEYARA Formülü Kullanımı ve En Son Değeri Bulma Teknikleri
21 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de DÜŞEYARA Formülü Kullanımı ve En Son Değeri Bulma Teknikleri

Excel'de DÜŞEYARA Formülü Kullanımı ve En Son Değeri Bulma

İş dünyasının ayrılmaz bir parçası olan Excel, veri işleme, veri analizi ve karar verme süreçlerini otomatize etmek için bir araç olarak kullanılır. Özellikle finans ve muhasebe alanlarında vazgeçilmez bir araçtır.

Excel'de DÜŞEYARA Formülü Kullanımı

Excel’de DÜŞEYARA formülü, belirli bir değeri bir tabloda bulmak ve bu değeri içerdiği satırda bulunan başka bir değeri çekmek için kullanılır. DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır? adlı eğitim setimizde bu formülün nasıl kullanılacağını ayrıntılı olarak anlatıyoruz.

En Son Değerin Bulunması

DÜŞEYARA formülü, bir dizi içinde en son değeri bulmak için de kullanılabilir. DÜŞEYARA ile en son değeri bulmak dersimizde bu konuyu derinlemesine inceliyoruz.

Başarılı bir Excel kullanıcı olmak ve bu formülü efektif bir şekilde kullanabilmek için, Excel Eğitimleri serimize göz atmanızı öneririz.

Excel'deki yeteneklerinizi artırmak ve işinizde daha etkili olmak için Yıllık Üyeliklerimize göz atmanızı öneriyoruz. Yıllık Üyelik seçeneklerimiz, iş dünyasında en çok talep edilen becerilere sahip olmanızı sağlar. Vidoport Yıllık Üyeliği ile sınırsız erişim ve sınırsız öğrenme fırsatı yakalayın.

En Başa Dön