Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Kurumsal Excel Eğitimleri

Kurumsal Excel Eğitimleri
03 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Kurumsal Excel Eğitimleri

Kurumsal Excel Eğitimi Nedir - Ne Kadar Sürer?

Excel, iş dünyasında veri analizi, raporlama, hesaplama ve sunum yapmak için en yoğun kullanılan programlardan biridir. Excel'in sunduğu pek çok özellik, fonksiyon ve formüller sayesinde, iş süreçlerini kolaylaştırmak, verimliliği artırmak ve karar verme yeteneğini geliştirmek mümkündür.

Çalışanlarınızın Excel'in tüm potansiyelini kullanabilmeleri için, Excel programı etkin bir şekilde kullanmayı öğrenmeleri gerekmektedir. Bu nedenle, kurumsal Excel eğitimi, işletmeler için önemli bir yatırımdır.

Kurumsal excel eğitimi almak isteyen işletmeler, ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun bir eğitim programı seçebilirler. Excel Eğitim programları, ağırlıklı olarak Temel-Orta Seviye Excel ve ileri seviye Excel eğitimi olarak farklılaşabilir. Excel eğitim içerikleri ve programları, farklı sektörlerdeki işletmelerin ihtiyaçlarına göre de özelleştirilebilir. Örneğin, finans, muhasebe, insan kaynakları, satış, pazarlama gibi alanlarda çalışanlar için farklı excel eğitimleri sunulabilir.

Kurumsal Excel Eğitimi Ne Kadar Sürer?

Kurumsal excel eğitimi ne kadar sürer sorusunun cevabı ise işletmenin tercihine bağlı olsa da genellikle Temel-Orta Düzey Excel eğitimleri 2 gün ve toplam 12 saat, İleri Düzey Excel eğitimleri de 2 gün ve toplam 12 Saat olarak gerçekleşmektedir. Bunlardan farklı olarak eğitim programlarının içeriği, süresi ve yöntemi de işletmelerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre belirlenebilir. Eğitimler online veya yüz yüze olarak da verilse de yüz yüze yapılan eğitimlerde verimlilik çok yüksek düzeye çıkmaktadır. Bir süre işletmelerin online tercih etmesi nedeniyle yoğun olarak verilen Online Excel eğitimleri, hızlı bir şekilde yüz yüze eğitime dönmektedir. 

Kurumsal Excel eğitimi almak için info@vidoport.com adresinden bizimle irtibata geçebilirsiniz. 

Kurumsal Excel eğitimi almanın faydaları saymakla bitmez. Excel'i etkin bir şekilde kullanabilen çalışanlar, iş süreçlerini optimize eder, zaman ve maliyet tasarrufu sağlar, hata oranını azaltır ve kaliteyi artırır. Ayrıca, Excel'in sunduğu pek çok özellik ve fonksiyon sayesinde, çalışanlar yaratıcılıklarını geliştirir, yeni fikirler üretir ve işletmenin rekabet avantajını artırır. Kurumsal excel eğitimi alarak çalışanlarınızın bu faydalardan yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

En Başa Dön