Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de DÜŞEYARA Formülünün Kullanımı ve Tarih Aralıkları Parametresi

Excel'de DÜŞEYARA Formülünün Kullanımı ve Tarih Aralıkları Parametresi
16 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de DÜŞEYARA Formülünün Kullanımı ve Tarih Aralıkları Parametresi

# Excel'de DÜŞEYARA Formülünün Kullanımı ve Tarih Aralıkları Parametresi

Excel, kullanıcılara verileri analiz etme ve raporlama olanağı sunan bir programdır. Excel formülleri, iş süreçlerini hızlandırmak ve veri analizi işlemlerini otomatik hale getirmek için oldukça yardımcı olur.

## DÜŞEYARA Formülü Nedir?

DÜŞEYARA formülü, belirli bilgileri arayanlar için 'DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır?' alanında oldukça önemlidir. Bu formül, bir sütundaki anahtar kelimeye göre belirli bir sıradaki hücreleri döndürmeye yardımcı olur.

## Tarih aralıklarında DÜŞEYARA işlevinin 1 parametresi

Veri analizi yaparken, belirli bir tarih aralığına girerek belirli bilgileri döndürmek için döşeyara işlevini kullanabilirsiniz. Ancak bu durumda, verilerin tam olarak hangi sıralamada getirilmesi gerektiğini belirtmek için bir parametre girmeniz gerekir. 'Tarih aralıklarında DÜŞEYARA işlevinin 1 parametresi' konusu detaylı bir biçimde anlatılır.

Excel Eğitimleri üzerinden Excel'deki diğer formlarla ilgili detayları öğrenebilirsiniz. 

Daha iyi bir Excel kullanıcısı olmak ve Yıllık Üyelik seçeneklerimizle birlikte Vidoport'taki çeşitli eğitim setlerine erişim elde edebilirsiniz. Excel videolarımızı içeren eğitim setlerimiz sizlerin daha iyi analizler yapabilmesine yardımcı olabilir ve iş süreçlerinizi hızlandırabilir. Yıllık Üyeliklerimizi tercih ederek, Excel ve diğer alanlarda yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

En Başa Dön