Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de DÜŞEYARA , HAFTANINGÜNÜ ve AY Formülleri Nasıl Kullanılır?

Excel'de DÜŞEYARA , HAFTANINGÜNÜ ve AY Formülleri Nasıl Kullanılır?
25 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de DÜŞEYARA , HAFTANINGÜNÜ ve AY Formülleri Nasıl Kullanılır?

Excel'de DÜŞEYARA, HAFTANINGÜNÜ ve AY Formülleri Nasıl Kullanılır?

Iş Dünyasında Excel'in Önemi

Çalışma hayatında en çok tercih edilen programlardan biri olan Excel, veri analizi, raporlama ve hesaplamalar yapma gibi konularda iş dünyasının vazgeçilmez araçlarından biridir. Her sektörde yaygın olarak kullanılan Excel, bilindiği kadarıyla sadece rakamlarla değil, çeşitli formüllerle de çalışma imkanı sunar.

DÜŞEYARA, HAFTANINGÜNÜ ve AY Formülleri Kullanımı

Veriler arasında denetim ve karşılaştırma yapabileceğiniz DÜŞEYARA formülünü, belirli bir günde hangi gün olduğunu gösteren HAFTANINGÜNÜ formülünü ve bir tarihin ay değerini bulan AY formülünü 'DÜŞEYARA, HAFTANINGÜNÜ ve AY Formülleri Kullanımı' dersimizde detaylı olarak anlatıyoruz.

Vidoport üzerinde 'Excel Eğitimleri' kategorimize göz atarak 'DÜŞEYARA Formülü Excel'de Nasıl Kullanılır?' adlı bu eğitimimizi ve diğer eğitimlerimizi bulabilirsiniz. 

Vidoport'un Yıllık Üyelikleri'nden satın alarak birbirinden değerli 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimize ulaşabilirsiniz. Bu eğitim setlerinin size sağlayacağı kapsamlı bilgi birikimi ve geliştireceği beceriler sayesinde iş dünyasında bir adım öne geçebilirsiniz.

En Başa Dön