Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de EĞERSAY İşlevi İle Saydırma Yapmanın Püf Noktaları

Excel'de EĞERSAY İşlevi İle Saydırma Yapmanın Püf Noktaları
18 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de EĞERSAY İşlevi İle Saydırma Yapmanın Püf Noktaları

EĞERSAY İşlevi ile Excel’de Saydırma Yapma

İş dünyasında verilerin analizi ve işlenmesi büyük önem taşır. Bu nedenle Excel kritik bir araç haline gelmiştir. Excel, veri analizinde size geniş bir yelpazede yardımcı olan karmaşık formülleri ve işlevleriyle ünlüdür.

Excel İşlevlerinin İncelikleri

Excel'deki işlevler, verileri analiz etmek için kullanılan araçlardır. Bu işlevlerden biri - ve belki de en güçlülerinden biri - EĞERSAY işlevidir. EĞERSAY fonksiyonu, belirli bir koşulu karşılayan hücre sayısını saymak için kullanılır. Bu işlevi EĞERSAY İşlevi ile saydırma yapma dersimizde detaylı olarak ele alıyoruz.

Excel Eğitimlerimizle Yeteneklerinizi Artırın

Excel hakkında daha fazla bilgi almak için Vidoport’un geniş Excel Eğitimleri kataloğuna göz atabilirsiniz. Bu eğitimlerde birçok farklı konu ve işlev ele alınır, aralarında 'MAC Excel İçin Formüller ve Kullanımları' da bulunmaktadır.

Yıllık Üyelik ile Vidoport’un Excel eğitim setlerinin yanı sıra Muhasebe, PowerPoint, SQL ve Word üzerine eğitim setlerinin tamamının keyfini çıkarabilirsiniz. Üstelik yıllık üyelikle sadece bir eğitim setine değil, birçok farklı eğitim setine erişim imkanı elde etmiş olursunuz. Bu sayede, becerilerinizi genişletir ve iş dünyasında daha da başarılı olabilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneklerimiz hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
 

En Başa Dön