Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de İşe Başlama ve Doğum Günü Listenin Oluşturulması

Excel'de İşe Başlama ve Doğum Günü Listenin Oluşturulması
06 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de İşe Başlama ve Doğum Günü Listenin Oluşturulması

Excel'de İşe Başlama ve Doğum Günü Listelerinin Oluşturulması

Her işletme, çalışanlarının işe başlama tarihlerini ve doğum günlerini takip etmek ister. Ancak bu bilgileri manuel olarak takip etmek hem zaman alıcı hem de hata payı yüksek bir iş olabilir. İşte burada devreye Excel girer. Excel, bu tür verileri hızlı ve hatasız bir şekilde derlemek için ideal bir araçtır.

Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları

Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları eğitimimizde, Excel'in İK departmanınızdaki verimliliği artırmanıza nasıl yardımcı olabileceğini öğreneceksiniz. Excel ile verilerinizi organize edebilir, analiz edebilir ve raporlar oluşturabilirsiniz. Dahası, 'Excel'de Doğum günü ve işe başlama listelerini oluşturmak' gibi özel uygulamalarla daha da etkili olabilirsiniz.

Excel Eğitimleri

Excel Eğitimleri eğitim setimizde, temelten ileri seviyeye kadar Excel becerilerinizi geliştirebilir ve iş hayatınızda sıklıkla karşılaştığınız sorunları çözebilirsiniz. Excel'in farklı fonksiyonlarını, formüllerini öğrenerek veri analizi yapabilir, rapor oluşturabilir ve veri tabanı oluşturabilirsiniz.

Bunları öğrenmenin ve Excel becerilerinizi geliştirmenin en etkili yolu ise Yıllık Üyeliğimiz ile sınırsız erişim hakkı kazanmaktır. Yıllık Üyeliğimiz, sadece 'Excel' değil tüm eğitim setlerine erişim sağlar ve böylece kişisel gelişiminize devam edebilirsiniz.

En Başa Dön